Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FC Krikos Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35356
FC Krikos Dąbie `07 Szczecin
Hehehe1 Tactiek X1
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
75.1 gemiddelde waardering 71.5
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Myers passt de bal in één keer door. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ziering ... Strafschop! Ziering krijgt een gele kaart. Rebelo de Sousa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hutabarat neemt de penalty, wat een uithaal! Markiet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Dąbie `07 Szczecin 0:1

6e minuut.
Vescina speelt de bal door. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hutabarat krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Myers passt de bal met de wreef. Aurora met een sublieme pass. Butteroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteroni geeft de bal voor. Rebelo de Sousa krijgt zijn hoofd ertegen. Markiet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hutabarat is nu in balbezit. Hutabarat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Dąbie `07 Szczecin 0:2

18e minuut.
Alemdar kopt de bal weg. Szulimowski speelt de bal door. Torralba Jiménez rent richting de bal. Margaritis rent richting de bal. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông bokst de bal weg.

20e minuut.
Bùi Đông neemt vlug de vrije trap. Butteroni kopt de bal weg. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Butteroni met een snelle inworp. Ringo is nu in balbezit. Aurora verovert de bal door een tackle van achteren. Aurora geeft een lange en hoge pass. Rebelo de Sousa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Alemdar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aurora. Alemdar raakt geblesseerd tijdens het duel. Ringo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Margaritis springt en kopt de bal. Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Guerrero de bal. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Dąbie `07 Szczecin 1:2

36e minuut.
Daar is Rebelo de Sousa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ringo begaat een overtreding. Rebelo de Sousa raakt geblesseerd tijdens het duel. Aurora met een snel genomen vrije trap. Hutabarat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Dąbie `07 Szczecin 1:3

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nahrendorf komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Inworp. Ringo met de inworp. Alemdar rent richting de bal. Alemdar geeft een hoge lob. Margaritis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Dąbie `07 Szczecin 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 46%, Dąbie `07 Szczecin 54%.
FC Krikos - Dąbie `07 Szczecin 2:3

46e minuut.
Drăgan komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Cimbora bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteroni verovert de bal door een tackle van achteren. Butteroni speelt de bal door. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Inworp. Szulimowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alemdar rent richting de bal. Alemdar geeft een hoge lob. Drăgan springt en kopt de bal. Bùi Đông bokst de bal weg.

61e minuut.
Aurora is nu in balbezit. Aurora speelt de bal door. Butteroni heeft problemen om de bal te vangen. Butteroni geeft een lange en hoge pass. Rebelo de Sousa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Dąbie `07 Szczecin 2:4

66e minuut.
Buitenspel voor Nahrendorf. Goede buitenspelval van de verdediging. Rousselet komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan schiet op doel. Bùi Đông maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Dąbie `07 Szczecin 3:4

68e minuut.
Nahrendorf rent richting de bal. Zygmuntowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nahrendorf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alemdar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drăgan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Inworp. Okno komt het veld opgelopen. Van de Capelle komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Alemdar geeft de bal voor. Drăgan kopt de bal weg. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krikos - Dąbie `07 Szczecin 4:4

75e minuut.
Kołtun komt het veld opgelopen. Pleimelding komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Van de Capelle passt de bal in één keer door. Aurora probeert naar een medespeler te passen. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel. Markiet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Dąbie `07 Szczecin 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 45%, Dąbie `07 Szczecin 55%.
FC Krikos - Dąbie `07 Szczecin 4:5