Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Twierdza Żurawi
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 39999
Żuraw Krzeszów Dąbie `07 Szczecin
sad_fresh2 Tactiek testowa2.2.
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
80 gemiddelde waardering 70.7
uitmuntend Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen formidabel
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Żygus is nu in balbezit. Mingolini onderschept slim de pass. Kuranty onderschept slim de pass. Garyga verovert de bal door een tackle van achteren. Garyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Garyga probeert naar een medespeler te passen. Dante is nu in balbezit. Infante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dante raakt geblesseerd tijdens het duel. Dante legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Valente rent richting de bal. Valente probeert naar een medespeler te passen. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel. Bùi Đông maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Dante is nu in balbezit. Dante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Dąbie `07 Szczecin 1:0

7e minuut.
Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente passt de bal in één keer door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini schiet op doel. Bùi Đông maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Genca geeft de bal voor. Hutabarat rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Detyniecki ... Strafschop! Detyniecki krijgt een gele kaart. Hutabarat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rebelo de Sousa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żuraw Krzeszów - Dąbie `07 Szczecin 1:1

13e minuut.
Garyga is nu in balbezit. Garyga passt de bal met de wreef. Valente is nu in balbezit. Valente geeft een lange en hoge pass. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Bùi Đông bokst de bal weg.

16e minuut.
Genca kan de bal niet met de borst controleren. Genca speelt de bal door. Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Dąbie `07 Szczecin 1:2

20e minuut.
Infante onderschept slim de pass. Infante probeert naar een medespeler te passen. Hristolov geeft de bal voor. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông bokst de bal weg.

23e minuut.
Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Váczi met de inworp. Valente geeft de bal voor. Dante maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kołtun rent richting de bal. Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa onderschept slim de pass. Rebelo de Sousa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nazaryan rent richting de bal. Nazaryan passt de bal met de wreef. Kołtun met een sublieme pass. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kołtun rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genca met een snelle inworp. Kołtun geeft de bal voor. Hutabarat krijgt zijn hoofd ertegen. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kawulok onderschept slim de pass. Kawulok geeft een hoge lob. Inworp. Nazaryan met de inworp. Kołtun geeft de bal voor. Kvalvåg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 42%, Dąbie `07 Szczecin 58%.
Żuraw Krzeszów - Dąbie `07 Szczecin 1:2

47e minuut.
Hristolov kopt de bal weg. Valente met een sublieme pass. Quang Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðạt geeft de bal voor. Váczi springt en kopt de bal. Bùi Đông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Garyga is nu in balbezit. Garyga geeft een hoge lob. Váczi rent richting de bal. Váczi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żuraw Krzeszów - Dąbie `07 Szczecin 2:2

61e minuut.
Doeltrap. Vlassopoulos komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hutabarat stond buitenspel. Guerrero komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Valente probeert naar een medespeler te passen. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga geeft de bal voor. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi schiet op doel. Bùi Đông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Garyga met een snelle inworp. Valente met een sublieme pass. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga geeft een lange en hoge pass. Váczi krijgt zijn hoofd ertegen. Bùi Đông bokst de bal weg.

73e minuut.
Hristolov passt de bal in één keer door. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente passt de bal in één keer door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Żygus passt de bal in één keer door. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristolov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristolov krijgt een gele kaart. Kołtun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Genca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kołtun geeft een hoge lob. Hutabarat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Dąbie `07 Szczecin 2:3

88e minuut.
Hristolov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga passt de bal in één keer door. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 36%, Dąbie `07 Szczecin 64%.
Żuraw Krzeszów - Dąbie `07 Szczecin 2:3