Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarStarachowice Alexandria SC
532d2 Tactiek awaria
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
71.2 gemiddelde waardering 74.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


2e minuut.
Jegliński geeft een lange en hoge pass. Malech probeert naar een medespeler te passen. Noworyta kopt de bal weg. Türksevər rent richting de bal. Türksevər schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Jegliński geeft een hoge lob. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silva raakt geblesseerd tijdens het duel. Silva wilt de vrije trap nemen. Malech bokst de bal weg.

25e minuut.
Jegliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar passt de bal in één keer door. Jegliński geeft een hoge lob. Silva springt en kopt de bal. Malech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Rácz passt de bal zonder na te denken. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński passt de bal zonder na te denken. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Türksevər is nu in balbezit. Türksevər passt de bal in één keer door. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Dagsland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Alexandria SC 0:1

37e minuut.
Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński passt de bal zonder na te denken. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz haalt uit met een fantastische trap. Malech werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarStarachowice - Alexandria SC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 48%, Alexandria SC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StarStarachowice - Alexandria SC 1:1

46e minuut.
Ramos komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Biaduń passt de bal met de wreef. Silva is nu in balbezit. Stoenescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stoenescu krijgt een gele kaart. Silva raakt geblesseerd tijdens het duel. Silva legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Malech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Alexandria SC 2:1

53e minuut.
Dagsland neemt vlug de vrije trap. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński speelt de bal door. Rácz is nu in balbezit. Rácz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jegliński met een sublieme pass. Rácz is nu in balbezit. Rácz passt de bal zonder na te denken. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. Malech bokst de bal weg.

77e minuut.
Moise verovert de bal door een tackle van achteren. Moise met een sublieme pass. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń geeft een hoge lob. Silva krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz passt de bal zonder na te denken. Jegliński heeft problemen om de bal te vangen. Jegliński geeft de bal voor. Rácz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar verovert de bal door een tackle van achteren. Cramar speelt de bal door. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Jegliński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cramar de bal. Cramar passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Jegliński heeft problemen om de bal te vangen. Jegliński passt de bal met de wreef. Rácz speelt de bal door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Malech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Miemiec onderschept slim de pass. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Cramar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cramar krijgt een gele kaart. Ramos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noworyta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Türksevər maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolbász bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 38%, Alexandria SC 62%.
StarStarachowice - Alexandria SC 2:1