Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandria SC StarStarachowice
awaria Tactiek 532d2
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
70.6 gemiddelde waardering 67.2
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Jegliński rent richting de bal. Jegliński met een sublieme pass. Cramar rent richting de bal. Cramar geeft de bal voor. Rácz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Durdžić zal de hoekschop nemen. Türksevər kopt de bal weg. Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Tömösi controleert de bal met de borst. Tömösi schiet op doel. Kolbász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Leray onderschept slim de pass. Leray geeft een lange en hoge pass. Nørgaard heeft problemen om de bal te vangen. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miemiec is nu in balbezit. Tömösi verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Silva kopt de bal weg. Moise speelt de bal door. Lenzi is nu in balbezit. Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Biaduń heeft problemen om de bal te vangen. Biaduń geeft een hoge lob. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz is nu in balbezit. Rácz draait met de bal, schiet en ... Malech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Pulo verovert de bal door een tackle van achteren. Pulo speelt de bal door. Miemiec geeft de bal voor. Rácz rent richting de bal. Rácz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 54%, StarStarachowice 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alexandria SC - StarStarachowice 0:0

46e minuut.
Meyappan komt het veld opgelopen. Rosłoniec komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Durdžić geeft een hoge lob. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər rent richting de bal. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. Kolbász werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - StarStarachowice 1:0

57e minuut.
Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi rent richting de bal. Rácz begaat een overtreding. Rácz krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Rosłoniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miemiec verovert de bal door een tackle van achteren. Miemiec met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Aureli onderschept slim de pass. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aureli begaat een overtreding. Durdžić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Durdžić kan niet meer verder spelen. Czymech komt het veld opgelopen. Ramos komt het veld opgelopen. Noworyta met een snel genomen vrije trap. Türksevər kopt de bal weg. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Rácz verovert de bal door een tackle van achteren. Rácz met een sublieme pass. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński geeft de bal voor. Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. Meyappan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rácz rent richting de bal. Rácz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alexandria SC - StarStarachowice 1:1

68e minuut.
Pucek komt het veld opgelopen. Floricioiu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lenzi met een sublieme pass. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu passt de bal in één keer door. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi draait met de bal, schiet en ... Kolbász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lenzi geeft een lange en hoge pass. Jegliński controleert de bal met de borst. Leray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leray krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Jegliński rent richting de bal. Jegliński speelt de bal door. Cramar is nu in balbezit. Cramar geeft een lange en hoge pass. Floricioiu springt en kopt de bal. Meyappan bokst de bal weg.

85e minuut.
Tömösi speelt de bal door. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissek begaat een overtreding. Lissek krijgt een gele kaart. Türksevər is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noworyta komt bij de bal en schiet. Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tömösi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - StarStarachowice 2:1

90e minuut.
Floricioiu kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu draait met de bal, schiet en ... Meyappan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 55%, StarStarachowice 45%.
Alexandria SC - StarStarachowice 2:1