Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Investors ASRIM Iskrzynia
nowa Tactiek Na3
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 5
73.2 gemiddelde waardering 59.1
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Jurukov speelt de bal door. Kvistad is nu in balbezit. Kvistad probeert naar een medespeler te passen. Ocando is nu in balbezit. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cammarata passt de bal zonder na te denken. Kioris is nu in balbezit. Osmanović begaat een overtreding. Osmanović krijgt een gele kaart. Kioris raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kioris neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Walusiak passt de bal zonder na te denken. Mistrz met een sublieme pass. Cammarata is nu in balbezit. Cammarata geeft een hoge lob. Kioris maakt een snoekduik en kopt de bal. Miller bokst de bal weg.

19e minuut.
Mistrz probeert naar een medespeler te passen. Collin is nu in balbezit. Collin passt de bal met de wreef. Kioris is nu in balbezit. Kioris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - ASRIM Iskrzynia 1:0

20e minuut.
Osmanović geeft een lange en hoge pass. Kajganić rent richting de bal. Ocando onderschept slim de pass. Ocando draait met de bal, schiet en ... Antona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Investors - ASRIM Iskrzynia 1:1

33e minuut.
Inworp. Pacułt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 46%, ASRIM Iskrzynia 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Investors - ASRIM Iskrzynia 1:1

57e minuut.
Schwarcz speelt de bal door. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson geeft een hoge lob. Ocando springt en kopt de bal. Antona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - ASRIM Iskrzynia 1:2

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pacułt stond buitenspel. Cervantes komt het veld opgelopen. Sha`ban komt het veld opgelopen. Ligocki komt het veld opgelopen. Torossyan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kundys verovert de bal door een tackle van achteren. Kundys probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cammarata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cammarata geeft de bal voor. Kioris maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Piskuła geeft de bal voor. Dutar is nu in balbezit. Kioris verovert de bal door een tackle van achteren. Kioris schiet op doel. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Investors - ASRIM Iskrzynia 2:2

78e minuut.
Viana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cammarata de bal. Cammarata passt de bal in één keer door. Kioris is nu in balbezit. Kioris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 47%, ASRIM Iskrzynia 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Investors - ASRIM Iskrzynia 2:2