Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia FC Investors
Na3 Tactiek nova 2
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
62.7 gemiddelde waardering 72.5
excellent Schieten incredible
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana onderschept slim de pass. Viana geeft een lange en hoge pass. Kioris is nu in balbezit. Kioris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kundys verovert de bal door een tackle van achteren. Kvistad rent richting de bal. Kvistad geeft een hoge lob. Uribe maakt een snoekduik en kopt de bal. Weisner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Investors 1:0

8e minuut.
Walusiak speelt de bal door. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Eguiguren de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Osmanović verovert de bal door een tackle van achteren. Piskuła verovert de bal door een tackle van achteren. Piskuła geeft de bal voor. Kioris springt en kopt de bal. Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Miller trapt de bal weg van het doel. Ocando probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walusiak. Walusiak krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ocando kopt de bal weg. Daar is Ordóñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvistad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Investors 2:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dutar met een snelle inworp. Ordóñez rent richting de bal. Ocando verovert de bal door een tackle van achteren. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Eguiguren neemt vlug de vrije trap. Ocando rent richting de bal. Ordóñez is nu in balbezit. Ocando onderschept slim de pass. Ocando draait met de bal, schiet en ... Weisner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kundys verovert de bal door een tackle van achteren. Kundys geeft een hoge lob. Eguiguren is nu in balbezit. Okruta onderschept slim de pass. Okruta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Inworp. Małyszka komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ocando passt de bal met de wreef. Viana is nu in balbezit. Uribe verovert de bal door een tackle van achteren. Uribe haalt uit met een fantastische trap. Weisner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Investors 3:0

41e minuut.
Walusiak passt de bal zonder na te denken. Pérez Santamaría rent richting de bal. Klungelig pakt Pérez Santamaría de bal. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen. Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Mebus verovert de bal door een tackle van achteren. Mebus geeft de bal voor. Kioris is nu in balbezit. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Investors 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 46%, FC Investors 54%.
ASRIM Iskrzynia - FC Investors 3:1

46e minuut.
Pérez Santamaría passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piskuła de bal. Schwarcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarcz geeft een lange en hoge pass. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pérez Santamaría passt de bal in één keer door. Kioris rent richting de bal. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ... Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Investors 3:2

51e minuut.
Walusiak passt de bal in één keer door. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Osmanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osmanović krijgt een gele kaart. Pérez Santamaría raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez Santamaría zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ragnarsson heeft problemen om de bal te vangen. Kioris is nu in balbezit. Kioris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Piskuła passt de bal in één keer door. Mebus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mebus passt de bal zonder na te denken. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris schiet op doel. Miller bokst de bal weg.

56e minuut.
Ocando passt de bal zonder na te denken. Dutar rent richting de bal. Dutar geeft een hoge lob. Schwarcz kopt de bal weg. Uribe is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Osmanović rent richting de bal. Osmanović geeft een hoge lob. Ocando kopt de bal weg. Uribe is nu in balbezit. Uribe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Uribe is nu in balbezit. Walusiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uribe raakt geblesseerd tijdens het duel. Dziwisz komt het veld opgelopen. Uribe neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Investors 4:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Santamaría met een snelle inworp. Walusiak rent richting de bal. Walusiak geeft de bal voor. Kioris springt en kopt de bal. Miller bokst de bal weg.

72e minuut.
Kvistad rent richting de bal. Kvistad passt de bal in één keer door. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap. Weisner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Investors 5:2

78e minuut.
Van Der Auwera kopt de bal weg. Kvistad rent richting de bal. Okruta begaat een overtreding. Okruta krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ragnarsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Santamaría met een snelle inworp. Kioris rent richting de bal. Kioris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Investors 5:3

84e minuut.
Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş onderschept slim de pass. Ţigănaş geeft een hoge lob. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Okruta rent richting de bal. Eguiguren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okruta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kioris neemt zijn aanloop. Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Eguiguren geeft een lange en hoge pass. Uribe is nu in balbezit. Ţigănaş begaat een overtreding. Ţigănaş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 49%, FC Investors 51%.
ASRIM Iskrzynia - FC Investors 5:3