Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabujcze Strzały Boscy Footbolowcy
532_wide Tactiek 5d3m1s1amir
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
68.5 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Nano met een sublieme pass. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amsterdamski. Cişmaşu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drahoš komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Perlick rent richting de bal. Perlick passt de bal met de wreef. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán geeft de bal voor. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Vercollone bokst de bal weg.

10e minuut.
Constâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Subev is nu in balbezit. Constâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Constâncio geeft de bal voor. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Boscy Footbolowcy 1:0

14e minuut.
Hesters passt de bal met de wreef. Perlick met een sublieme pass. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán geeft een hoge lob. Szerszunowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Vercollone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Perlick geeft de bal voor. Cólzera probeert naar een medespeler te passen. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Nano maakt een snoekduik en kopt de bal. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kasianovich geeft een lange en hoge pass. Perlick kopt de bal weg. Hesters rent richting de bal. Hesters speelt de bal door. Villagrán geeft de bal voor. Vercollone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Haroutiunyan passt de bal in één keer door. Domaszewski is nu in balbezit. Domaszewski passt de bal met de wreef. Hesters is nu in balbezit. Hesters geeft een hoge lob. Vercollone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinbrenner komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Hesters verovert de bal door een tackle van achteren. Hesters passt de bal in één keer door. Villagrán rent richting de bal. Ronkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Hesters geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmiel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 42%, Boscy Footbolowcy 58%.
Zabujcze Strzały - Boscy Footbolowcy 1:0

52e minuut.
Cişmaşu passt de bal in één keer door. Ronkowski is nu in balbezit. Domaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domaszewski krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Domaszewski neemt de hoekschop. Steinbrenner krijgt zijn hoofd ertegen. Vercollone probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Perlick onderschept slim de pass. Perlick speelt de bal door. Szmiel rent richting de bal. Szmiel geeft een hoge lob. Steinbrenner maakt een snoekduik en kopt de bal. Vercollone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruminkiewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Boscy Footbolowcy 2:0

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nano stond buitenspel. Manole komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Machida komt het veld opgelopen. Elbüken komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Drahoš verovert de bal door een tackle van achteren. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu heeft problemen om de bal te vangen. Cişmaşu geeft de bal voor. Nano springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 45%, Boscy Footbolowcy 55%.
Zabujcze Strzały - Boscy Footbolowcy 2:0