Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domik Tuchola FC Rupiecie
433 moja Tactiek boorl
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
70.2 gemiddelde waardering 72.3
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Lisota met een sublieme pass. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Rupiecie 1:0

12e minuut.
Mazonas passt de bal in één keer door. Lalovac is nu in balbezit. Lalovac passt de bal in één keer door. Banker is nu in balbezit. Banker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen passt de bal in één keer door. Biaduń geeft de bal voor. Gusin rent richting de bal. Gusin haalt uit met een fantastische trap. Agačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bagrowski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Rupiecie 2:0

30e minuut.
Mrozik passt de bal met de wreef. Iturburu is nu in balbezit. Iturburu passt de bal met de wreef. Biaduń geeft een hoge lob. Gusin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kubiakas is nu in balbezit. Kubiakas passt de bal zonder na te denken. Banker is nu in balbezit. Banker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Rupiecie 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 46%, FC Rupiecie 54%.
Domik Tuchola - FC Rupiecie 2:1

55e minuut.
Lalovac geeft de bal voor. Daar is Lisota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banker rent richting de bal. Banker haalt uit met een fantastische trap. Gedeon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Domik Tuchola - FC Rupiecie 2:2

59e minuut.
Mazonas geeft een lange en hoge pass. Selviboylu kopt de bal weg. Banker rent richting de bal. Banker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Rupiecie 2:3

61e minuut.
Mrozik passt de bal met de wreef. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker is nu in balbezit. Banker schiet op doel. Gedeon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Buitenspel voor Selviboylu. Goede buitenspelval van de verdediging. Rusinek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Źdźbło speelt de bal door. MacDonald met een sublieme pass. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń geeft een lange en hoge pass. Gusin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Berent speelt de bal door. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń passt de bal in één keer door. Gusin is nu in balbezit. Gusin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
MacDonald verovert de bal door een tackle van achteren. MacDonald geeft een hoge lob. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Rupiecie 2:4

76e minuut.
Banker verovert de bal door een tackle van achteren. Jaster rent richting de bal. Banker onderschept slim de pass. Banker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Rupiecie 2:5

83e minuut.
Bagrowski probeert naar een medespeler te passen. Mazonas rent richting de bal. Daar is Mazonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazonas geeft de bal voor. Selviboylu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gedeon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 44%, FC Rupiecie 56%.
Domik Tuchola - FC Rupiecie 2:5