Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarStarachowice Dąbie `07 Szczecin
532d2 Tactiek X1
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 71.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


7e minuut.
Cramar onderschept slim de pass. Cramar speelt de bal door. Jegliński rent richting de bal. Jegliński geeft een lange en hoge pass. Rácz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Dąbie `07 Szczecin 1:0

11e minuut.
Jegliński heeft problemen om de bal te vangen. Butteroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński onderschept slim de pass. Jegliński geeft de bal voor. Silva krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Biaduń is nu in balbezit. Biaduń passt de bal zonder na te denken. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... Kolbász maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarStarachowice - Dąbie `07 Szczecin 1:1

30e minuut.
Silva passt de bal zonder na te denken. Infante is nu in balbezit. Rácz onderschept slim de pass. Rácz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Dąbie `07 Szczecin 2:1

31e minuut.
Mutryn komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Daar is Buncol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołtun rent richting de bal. Kołtun speelt de bal door. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarStarachowice - Dąbie `07 Szczecin 2:2

33e minuut.
Biaduń passt de bal zonder na te denken. Silva is nu in balbezit. Silva passt de bal met de wreef. Rácz rent richting de bal. Rácz haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 43%, Dąbie `07 Szczecin 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StarStarachowice - Dąbie `07 Szczecin 2:2

47e minuut.
Buncol speelt de bal door. Aurora geeft een lange en hoge pass. Rebelo de Sousa kopt de bal weg. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Dąbie `07 Szczecin 2:3

49e minuut.
Aurora rent richting de bal. Aurora passt de bal in één keer door. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty passt de bal in één keer door. Silva is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Biaduń passt de bal in één keer door. Buncol met een sublieme pass. Jegliński rent richting de bal. Jegliński geeft een lange en hoge pass. Silva maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lissek met een sublieme pass. Cramar is nu in balbezit. Cramar passt de bal zonder na te denken. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aureli komt het veld opgelopen. Prusak komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Zygmuntowski komt het veld opgelopen. Guerrero komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Jegliński is nu in balbezit. Jegliński geeft de bal voor. Rácz kopt de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông bokst de bal weg.

83e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Pleimelding rent richting de bal. Klungelig pakt Pleimelding de bal. Pleimelding geeft een lange en hoge pass. Hutabarat krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft de bal voor. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Hutabarat is nu in balbezit. Hutabarat schiet op doel. Kolbász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 54%, Dąbie `07 Szczecin 46%.
StarStarachowice - Dąbie `07 Szczecin 2:3