Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandria SC Żuraw Krzeszów
awaria Tactiek sad_fresh2
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
71.2 gemiddelde waardering 79.2
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Durdžić is nu in balbezit. Quang Ðạt speelt de bal door. Váczi rent richting de bal. Váczi geeft een hoge lob. Dante springt en kopt de bal. Malech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Garyga is nu in balbezit. Garyga passt de bal in één keer door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Żuraw Krzeszów 0:1

15e minuut.
Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray is nu in balbezit. Mingolini onderschept slim de pass. Mingolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Żuraw Krzeszów 0:2

19e minuut.
Dyduch is nu in balbezit. Dyduch geeft de bal voor. Buitenspel voor Tömösi. Goede buitenspelval van de verdediging. Garyga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mingolini kopt de bal weg. Malech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Detyniecki rent richting de bal. Türksevər verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szefler. Szefler krijgt een gele kaart. Türksevər raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Türksevər kan niet meer verder spelen. Czpiotek komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Leray verovert de bal door een tackle van achteren. Garyga rent richting de bal. Garyga met een sublieme pass. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante draait met de bal, schiet en ... Malech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Garyga speelt de bal door. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi passt de bal met de wreef. Dante is nu in balbezit. Dante schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Moise kopt de bal weg. Durdžić met een sublieme pass. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Żuraw Krzeszów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 69%, Żuraw Krzeszów 31%.
Alexandria SC - Żuraw Krzeszów 1:2

49e minuut.
Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos is nu in balbezit. Garyga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garyga krijgt een gele kaart. Ramos raakt geblesseerd tijdens het duel. Noworyta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tömösi springt en kopt de bal. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dyduch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garyga met de inworp. Váczi geeft de bal voor. Valente krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lissek geeft de bal voor. Dante kopt de bal weg. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Żuraw Krzeszów 1:3

81e minuut.
Durdžić is nu in balbezit. Durdžić passt de bal zonder na te denken. Noworyta rent richting de bal. Noworyta schiet op doel. Kvalvåg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Żuraw Krzeszów 2:3

82e minuut.
Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðạt verovert de bal door een tackle van achteren. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi geeft een lange en hoge pass. Dante springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Malech met een harde bal richting middenveld. Lissek kopt de bal weg. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Malech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Żuraw Krzeszów 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 64%, Żuraw Krzeszów 36%.
Alexandria SC - Żuraw Krzeszów 2:4