Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żuraw Krzeszów Alexandria SC
TheSpecialTwo Tactiek samum
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
79.1 gemiddelde waardering 72
incredible Schieten incredible
brilliant Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Garyga probeert naar een medespeler te passen. Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas geeft een lange en hoge pass. Mingolini krijgt zijn hoofd ertegen. Malech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Alexandria SC 1:0

4e minuut.
Noworyta speelt de bal door. Türksevər speelt de bal door. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu geeft een hoge lob. Türksevər springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Stoenescu passt de bal met de wreef. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər passt de bal met de wreef. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel. Kvalvåg bokst de bal weg.

11e minuut.
Mingolini speelt de bal door. Daar is Chagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chagas geeft een lange en hoge pass. Dante is nu in balbezit. Dante draait met de bal, schiet en ... Malech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Garyga is nu in balbezit. Durdžić onderschept slim de pass. Durdžić passt de bal met de wreef. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Czpiotek probeert naar een medespeler te passen. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu passt de bal zonder na te denken. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żuraw Krzeszów - Alexandria SC 1:1

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stoenescu zal de hoekschop nemen. Noworyta rent richting de bal. Lissek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Noworyta raakt geblesseerd tijdens het duel. Noworyta neemt de penalty, wat een uithaal! Kvalvåg bokst de bal weg.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chagas met de inworp. Garyga rent richting de bal. Garyga geeft de bal voor. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mingolini krijgt zijn hoofd ertegen. Leray probeert de bal met de borst te controleren. Dante rent richting de bal. Dante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dyduch verovert de bal door een tackle van achteren. Dyduch geeft een hoge lob. Lissek geeft een hoge lob. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 37%, Alexandria SC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żuraw Krzeszów - Alexandria SC 1:1

46e minuut.
Ramos komt het veld opgelopen. Meyappan komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Dyduch verovert de bal door een tackle van achteren. Dyduch geeft de bal voor. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Alexandria SC 1:2

53e minuut.
Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chagas de bal. Chagas geeft een hoge lob. Leray kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Patropi de bal. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żuraw Krzeszów - Alexandria SC 2:2

54e minuut.
Garyga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lissek de bal. Lissek geeft een hoge lob. Mingolini rent richting de bal. Mingolini schiet op doel. Meyappan bokst de bal weg.

56e minuut.
Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu passt de bal in één keer door. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta heeft problemen om de bal te vangen. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Dante kopt de bal weg. Moise probeert de bal met de borst te controleren. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Alexandria SC 3:2

62e minuut.
Inworp. Karniszowaty komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Leray passt de bal met de wreef. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu passt de bal in één keer door. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Chagas is nu in balbezit. Chagas probeert naar een medespeler te passen. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini schiet op doel. Meyappan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Alexandria SC 4:2

70e minuut.
Garyga speelt de bal door. Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas met een sublieme pass. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Alexandria SC 5:2

72e minuut.
Leray rent richting de bal. Leray geeft een hoge lob. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi geeft een lange en hoge pass. Mingolini krijgt zijn hoofd ertegen. Meyappan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Patropi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Stoenescu rent richting de bal. Kawulok begaat een overtreding. Stoenescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Noworyta met een snel genomen vrije trap. Türksevər krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lissek verovert de bal door een tackle van achteren. Lissek geeft een hoge lob. Dyduch heeft problemen om de bal te vangen. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Meyappan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Váczi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mingolini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Alexandria SC 6:2

77e minuut.
Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta passt de bal in één keer door. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu geeft de bal voor. Türksevər maakt een snoekduik en kopt de bal. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Chagas passt de bal zonder na te denken. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Patropi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Patropi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Patropi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Ramos de bal onder controle te krijgen. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu geeft de bal voor. Türksevər krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Alexandria SC 6:3

85e minuut.
Chagas heeft problemen om de bal te vangen. Lenzi speelt de bal door. Dyduch rent richting de bal. Mingolini onderschept slim de pass. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 35%, Alexandria SC 65%.
Żuraw Krzeszów - Alexandria SC 6:3