Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Zabujczy Stadion
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 42948
Zabujcze Strzały FC Investors
532_wide Tactiek nova
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
71.8 gemiddelde waardering 74.5
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Mebus probeert naar een medespeler te passen. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak passt de bal zonder na te denken. Kioris rent richting de bal. Kioris schiet op doel. Urbaneja Achelpohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Amsterdamski geeft een hoge lob. Perlick kopt de bal weg. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev geeft een hoge lob. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Investors 1:0

10e minuut.
Walusiak passt de bal in één keer door. Cammarata is nu in balbezit. Cammarata passt de bal met de wreef. Kioris is nu in balbezit. Kioris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft een hoge lob. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Antona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Investors 2:0

28e minuut.
Daar is Kabelev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabelev passt de bal in één keer door. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Antona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Investors 3:0

30e minuut.
Antona maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cammarata kopt de bal weg. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Antona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Investors 4:0

36e minuut.
Cammarata rent richting de bal. Perlick begaat een overtreding. Cammarata raakt geblesseerd tijdens het duel. Cammarata zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kioris rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Constâncio ... Strafschop! Constâncio krijgt een gele kaart. Kioris raakt geblesseerd tijdens het duel. Constâncio geeft de bal voor. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kioris neemt zijn aanloop. Urbaneja Achelpohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Inworp. Domaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabelev rent richting de bal. Kabelev geeft de bal voor. Adriano krijgt zijn hoofd ertegen. Antona bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 43%, FC Investors 57%.
Zabujcze Strzały - FC Investors 4:0

51e minuut.
Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel passt de bal met de wreef. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano schiet op doel. Antona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Investors 5:0

64e minuut.
Kabelev passt de bal zonder na te denken. Perlick probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Antona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Investors 6:0

67e minuut.
Kioris kopt de bal weg. Amsterdamski rent richting de bal. Collin onderschept slim de pass. Collin haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Investors 6:1

69e minuut.
Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel passt de bal met de wreef. Kundys bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano verovert de bal door een tackle van achteren. Adriano haalt uit met een fantastische trap. Antona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cammarata geeft een lange en hoge pass. Collin kopt de bal weg. Daar is Amsterdamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Investors 6:2

72e minuut.
Steinbrenner komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Medranho komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bestry komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 43%, FC Investors 57%.
Zabujcze Strzały - FC Investors 6:2