Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Investors Zabujcze Strzały
JB Tactiek 532_wide
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
71.9 gemiddelde waardering 67.7
formidable Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


16e minuut.
Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski passt de bal met de wreef. Kioris is nu in balbezit. Kioris schiet op doel. Török werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Zabujcze Strzały 1:0

22e minuut.
Perlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlick passt de bal met de wreef. Daar is Szerszunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Weisner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Investors - Zabujcze Strzały 1:1

40e minuut.
Szerszunowicz is nu in balbezit. Hesters probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz schiet op doel. Weisner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Zabujcze Strzały 1:2

44e minuut.
Hesters speelt de bal door. Perlick controleert de bal met de borst. Perlick geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Weisner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szmiel komt het veld opgelopen. Steinbrenner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 42%, Zabujcze Strzały 58%.
FC Investors - Zabujcze Strzały 1:2

51e minuut.
Kioris controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Haroutiunyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Zabujcze Strzały 1:3

54e minuut.
Mebus probeert naar een medespeler te passen. Walusiak speelt de bal door. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Amsterdamski met een sublieme pass. Klungelig pakt Szmiel de bal. Szmiel speelt de bal door. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz schiet op doel. Weisner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Goriano met een sublieme pass. Walusiak speelt de bal door. Pérez Santamaría heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Domaszewski passt de bal in één keer door. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski passt de bal in één keer door. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner schiet op doel. Weisner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Domaszewski onderschept slim de pass. Piskuła probeert naar een medespeler te passen. Goriano probeert de bal aan de voet te houden. Viana is nu in balbezit. Ruminkiewicz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Zabujcze Strzały 1:4

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elbüken komt het veld opgelopen. Nagiel komt het veld opgelopen. Machida komt het veld opgelopen. Manole komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Manole is nu in balbezit. Walusiak onderschept slim de pass. Walusiak geeft een lange en hoge pass. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Zabujcze Strzały 2:4

82e minuut.
Perlick rent richting de bal. Perlick passt de bal met de wreef. Machida met een sublieme pass. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ţigănaş verovert de bal door een tackle van achteren. Ţigănaş passt de bal zonder na te denken. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Kioris springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 44%, Zabujcze Strzały 56%.
FC Investors - Zabujcze Strzały 2:4