Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia Boscy Footbolowcy
Na3 Tactiek 5d3m2a
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
7 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
60.9 gemiddelde waardering 72.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
MacNeill onderschept slim de pass. MacNeill speelt de bal door. Märzendorfer rent richting de bal. Schwarcz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarcz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Dutar probeert naar een medespeler te passen. Schwarcz rent richting de bal. Teruel maakt een afschuwelijke overtreding. Teruel krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Van Der Auwera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurukov met een sublieme pass. Kvistad speelt de bal door. Ocando is nu in balbezit. Ocando draait met de bal, schiet en ... Kolombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ragnarsson met de inworp. Schwarcz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łuczka de bal. Ocando rent richting de bal. Ocando draait met de bal, schiet en ... Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Hâldan geeft een hoge lob. Eguiguren verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cişmaşu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Crexell springt en kopt de bal. Miller bokst de bal weg.

43e minuut.
Osmanović onderschept slim de pass. Kvistad is nu in balbezit. Kvistad geeft de bal voor. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Boscy Footbolowcy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 43%, Boscy Footbolowcy 57%.
ASRIM Iskrzynia - Boscy Footbolowcy 1:0

46e minuut.
Szatkowski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ragnarsson kopt de bal weg. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu passt de bal met de wreef. Schwarcz geeft een hoge lob. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Molina kopt de bal weg. Teruel probeert naar een medespeler te passen. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Osmanović geeft de bal voor. Märzendorfer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocando. Ocando krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Eguiguren passt de bal in één keer door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarcz begaat een overtreding. Schwarcz krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Eguiguren bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hâldan. Eguiguren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szatkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Molina met een sublieme pass. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Szatkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hâldan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ligocki komt het veld opgelopen. Tłusty komt het veld opgelopen. Eboh komt het veld opgelopen. Cervantes komt het veld opgelopen. Crexell legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASRIM Iskrzynia - Boscy Footbolowcy 1:1

69e minuut.
Łuczka geeft een hoge lob. Ronkowski kopt de bal weg. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Boscy Footbolowcy 1:2

81e minuut.
Cólzera geeft de bal voor. Hâldan kopt de bal weg. Teruel probeert naar een medespeler te passen. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 49%, Boscy Footbolowcy 51%.
ASRIM Iskrzynia - Boscy Footbolowcy 1:2