Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Rupieciarnia
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 59999
FC Rupiecie SAN ESCOBAR
boorl Tactiek Satanmode5212wv2
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
72.5 gemiddelde waardering 72.6
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Saraga probeert de bal met de borst te controleren. Guardiola verovert de bal door een tackle van achteren. Guardiola met een sublieme pass. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - SAN ESCOBAR 0:1

23e minuut.
Lalovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalovac passt de bal in één keer door. Koźluk is nu in balbezit. Selviboylu onderschept slim de pass. Selviboylu schiet op doel. Sommese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Haraldseid verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Córdoba passt de bal in één keer door. Haraldseid is nu in balbezit. Banker verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tărăşilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubiakas. Tărăşilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Tărăşilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wieża krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 48%, SAN ESCOBAR 52%.
FC Rupiecie - SAN ESCOBAR 0:1

54e minuut.
Kubiakas kopt de bal weg. Banker is nu in balbezit. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rupiecie - SAN ESCOBAR 1:1

58e minuut.
Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă geeft een hoge lob. Daar is Majdak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majdak draait met de bal, schiet en ... Agačević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - SAN ESCOBAR 1:2

70e minuut.
Saraga met een snelle inworp. Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă passt de bal met de wreef. Rodríguez Córdoba is nu in balbezit. Rodríguez Córdoba geeft een lange en hoge pass. Agačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wieża is nu in balbezit. Wieża schiet op doel. Agačević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Banker begaat een overtreding. Rodríguez Córdoba raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodríguez Córdoba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bagrowski probeert de bal met de borst te controleren. Wieża is nu in balbezit. Wieża schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Majdak rent richting de bal. Bagrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak onderschept slim de pass. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Agačević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - SAN ESCOBAR 1:3

79e minuut.
Mazonas onderschept slim de pass. Mazonas kan de bal niet met de borst controleren. Mazonas met een sublieme pass. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu schiet op doel. Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Banker rent richting de bal. Banker draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 53%, SAN ESCOBAR 47%.
FC Rupiecie - SAN ESCOBAR 1:3