Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domik Tuchola FC Krikos
433 mojaA Tactiek Hehehe2
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
76.5 gemiddelde waardering 74.6
uitmuntend Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen briljant


13e minuut.
Marino probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski geeft een hoge lob. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Gedeon bokst de bal weg.

19e minuut.
Nahrendorf onderschept slim de pass. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń onderschept slim de pass. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. Gedeon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 54%, FC Krikos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Domik Tuchola - FC Krikos 0:0

51e minuut.
Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski passt de bal zonder na te denken. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Marino is nu in balbezit. Lisota onderschept slim de pass. Ziering begaat een overtreding. Ziering krijgt een gele kaart. Lisota raakt geblesseerd tijdens het duel. Lisota met een snel genomen vrije trap. Sadłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Cimbora speelt de bal door. Szulimowski rent richting de bal. Lisota schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lisota krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Andres is nu in balbezit. Andres passt de bal met de wreef. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski schiet op doel. Markiet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski passt de bal zonder na te denken. Rousselet probeert naar een medespeler te passen. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lacis met een sublieme pass. Rousselet probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski geeft de bal voor. Margaritis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulimowski met de inworp. Rousselet rent richting de bal. Rousselet geeft de bal voor. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alemdar komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Berent speelt de bal door. Andres rent richting de bal. Ardelean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andres wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Andres kan niet meer verder spelen. Źdźbło komt het veld opgelopen. Cortez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Markiet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Krikos 1:0

78e minuut.
Alemdar is nu in balbezit. Alemdar passt de bal met de wreef. Daar is Szulimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulimowski geeft een lange en hoge pass. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal. Gedeon bokst de bal weg.

85e minuut.
Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean geeft een hoge lob. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... Gedeon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Domik Tuchola - FC Krikos 1:1

86e minuut.
Biaduń is nu in balbezit. Alemdar onderschept slim de pass. Alemdar speelt de bal door. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 51%, FC Krikos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Domik Tuchola - FC Krikos 1:1