Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FC Krikos Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 41886
FC Krikos Domik Tuchola
Hehehe2 Tactiek na Zbaraż
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
72.8 gemiddelde waardering 68.9
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


17e minuut.
Berent probeert naar een medespeler te passen. Biaduń is nu in balbezit. Ardelean maakt een afschuwelijke overtreding. Ardelean krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rousselet komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Marino onderschept slim de pass. Marino geeft een lange en hoge pass. Margaritis kopt de bal weg. Torralba Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Zielonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alemdar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rousselet geeft een lange en hoge pass. Torralba Jiménez springt en kopt de bal. Zielonka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

27e minuut.
Rousselet passt de bal in één keer door. Vescina rent richting de bal. Vescina geeft de bal voor. Torralba Jiménez springt en kopt de bal. Zielonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Domik Tuchola 1:0

30e minuut.
Margaritis kopt de bal weg. Rousselet met een sublieme pass. Alemdar heeft problemen om de bal te vangen. Alemdar geeft een lange en hoge pass. Margaritis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Berent onderschept slim de pass. Berent passt de bal zonder na te denken. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń geeft een hoge lob. Gusin maakt een snoekduik en kopt de bal. Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Margaritis is nu in balbezit. Prochownik verovert de bal door een tackle van achteren. Vescina onderschept slim de pass. Vescina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Domik Tuchola 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 39%, Domik Tuchola 61%.
FC Krikos - Domik Tuchola 2:0

48e minuut.
Alemdar rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rousselet met een snelle inworp. Alemdar speelt de bal door. Rousselet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar passt de bal zonder na te denken. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez geeft een lange en hoge pass. Margaritis krijgt zijn hoofd ertegen. Zielonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Alemdar rent richting de bal. Źdźbło speelt de bal door. Alemdar geeft een lange en hoge pass. Margaritis rent richting de bal. Margaritis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Domik Tuchola 3:0

61e minuut.
Ziering passt de bal zonder na te denken. Rousselet met een sublieme pass. Alemdar rent richting de bal. Alemdar geeft een lange en hoge pass. Margaritis krijgt zijn hoofd ertegen. Zielonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gusin stond buitenspel. Szulimowski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski geeft een lange en hoge pass. Torralba Jiménez kopt de bal weg. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis schiet op doel. Zielonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Vescina onderschept slim de pass. Vescina geeft een lange en hoge pass. Margaritis kopt de bal weg. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pachel geeft een hoge lob. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biaduń neemt de hoekschop. Sadłowski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pachel rent richting de bal. Vescina onderschept slim de pass. Vescina geeft een lange en hoge pass. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Zielonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Źdźbło probeert naar een medespeler te passen. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacis begaat een overtreding. Lacis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 48%, Domik Tuchola 52%.
FC Krikos - Domik Tuchola 3:0