Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia Dąbie `07 Szczecin
Na3 Tactiek testowa2.2
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
52.3 gemiddelde waardering 69.1
good Schieten outstanding
very good Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Butteroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteroni passt de bal met de wreef. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Infante rent richting de bal. Schwarcz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarcz passt de bal zonder na te denken. Ligocki rent richting de bal. Ligocki haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Nazaryan met een sublieme pass. Klungelig pakt Szatkowski de bal. Szatkowski passt de bal in één keer door. Schwarcz rent richting de bal. Schwarcz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eboh komt het veld opgelopen. Małyszka komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Myers rent richting de bal. Myers passt de bal zonder na te denken. Butteroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteroni geeft een hoge lob. Hutabarat maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 56%, Dąbie `07 Szczecin 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASRIM Iskrzynia - Dąbie `07 Szczecin 0:0

49e minuut.
Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurora rent richting de bal. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat geeft een hoge lob. Rebelo de Sousa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Dąbie `07 Szczecin 0:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szatkowski met een snelle inworp. Kvistad met een sublieme pass. Schwarcz rent richting de bal. Schwarcz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hutabarat stond buitenspel. Zacharski komt het veld opgelopen. Bilbija komt het veld opgelopen. Galanti komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Myers verovert de bal door een tackle van achteren. Myers geeft een hoge lob. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Rebelo de Sousa schiet op doel. Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Dąbie `07 Szczecin 0:2

66e minuut.
Dutar passt de bal zonder na te denken. Eguiguren is nu in balbezit. Nazaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Uribe stond buitenspel. Okno komt het veld opgelopen. Van de Capelle komt het veld opgelopen. Bankert komt het veld opgelopen. Infante neemt vlug de vrije trap. Dutar is nu in balbezit. Okno verovert de bal door een tackle van achteren. Okno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Dąbie `07 Szczecin 0:3

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schwarcz met de inworp. Van de Capelle speelt de bal door. Bankert is nu in balbezit. Bankert draait met de bal, schiet en ... Miller bokst de bal weg. Nazaryan kopt de bal weg. Myers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kvistad. Kvistad krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty geeft een lange en hoge pass. Bankert rent richting de bal. Bankert geeft een lange en hoge pass. Okno springt en kopt de bal. Miller bokst de bal weg.

82e minuut.
Myers rent richting de bal. Myers probeert naar een medespeler te passen. Bankert heeft problemen om de bal te vangen. Bankert geeft de bal voor. Rebelo de Sousa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bankert rent richting de bal. Bankert met een sublieme pass. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Rebelo de Sousa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Dąbie `07 Szczecin 0:4

87e minuut.
Aurora probeert naar een medespeler te passen. Dutar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okno. Okno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 54%, Dąbie `07 Szczecin 46%.
ASRIM Iskrzynia - Dąbie `07 Szczecin 0:4