Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandria SC Zabujcze Strzały
awaria Tactiek 532_new2
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 11
68.6 gemiddelde waardering 73.7
uitstekend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen briljant


3e minuut.
Stoenescu passt de bal zonder na te denken. Rosłoniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoniec probeert naar een medespeler te passen. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Moise kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosłoniec de bal. Perlick maakt een afschuwelijke overtreding. Perlick is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Ramos kopt de bal weg. Haroutiunyan heeft problemen om de bal te vangen. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel. Urbaneja Achelpohl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici speelt de bal door. Domaszewski speelt de bal door. Kabelev rent richting de bal. Kabelev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Domaszewski onderschept slim de pass. Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev geeft een lange en hoge pass. Steinbrenner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Leray onderschept slim de pass. Leray geeft de bal voor. Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tömösi probeert de bal met de borst te controleren. Domaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Kabelev is nu in balbezit. Kabelev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kabelev geeft de bal voor. Ruminkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Moise de bal. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Moise is nu in balbezit. Moise geeft de bal voor. Kabelev heeft problemen om de bal te vangen. Kabelev geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 56%, Zabujcze Strzały 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alexandria SC - Zabujcze Strzały 0:0

51e minuut.
Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta passt de bal zonder na te denken. Rosłoniec probeert naar een medespeler te passen. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl bokst de bal weg.

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Urbaneja Achelpohl niet meer kan verder spelen. Török komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Szmiel komt het veld opgelopen. Adriano komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Noworyta rent richting de bal. Rosłoniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoniec passt de bal in één keer door. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Noworyta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czpiotek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Nicolici is nu in balbezit. Nicolici met een sublieme pass. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Malech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patropi verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Patropi geeft een hoge lob. Constâncio geeft een lange en hoge pass. Szmiel is nu in balbezit. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano haalt uit met een fantastische trap. Malech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Stoenescu onderschept slim de pass. Stoenescu probeert naar een medespeler te passen. Durdžić rent richting de bal. Durdžić geeft een hoge lob. Tömösi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Moise probeert naar een medespeler te passen. Szmiel rent richting de bal. Szmiel geeft een lange en hoge pass. Adriano is nu in balbezit. Adriano schiet op doel. Malech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Zabujcze Strzały 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 55%, Zabujcze Strzały 45%.
Alexandria SC - Zabujcze Strzały 0:1