Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Investors Domik Tuchola
nova Tactiek na Zbaraż
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
74.8 gemiddelde waardering 76.3
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Pérez Santamaría passt de bal zonder na te denken. Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Źdźbło zijn tegenspeler op de grond. Źdźbło is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Cammarata is nu in balbezit. Cammarata speelt de bal door. Kioris is nu in balbezit. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Gedeon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Domik Tuchola 1:0

8e minuut.
Mrozik onderschept slim de pass. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Pachel geeft de bal voor. Gusin is nu in balbezit. Gusin schiet op doel. Antona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gusin geeft een lange en hoge pass. Piskuła met een sublieme pass. Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarata geeft een lange en hoge pass. Kioris springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pachel onderschept slim de pass. Pachel geeft een lange en hoge pass. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń geeft een hoge lob. Sadłowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Biaduń geeft een hoge lob. Viana heeft problemen om de bal te vangen. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Antona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Investors - Domik Tuchola 1:1

26e minuut.
Cammarata geeft de bal voor. Jaster probeert naar een medespeler te passen. Walusiak speelt de bal door. Klungelig pakt Collin de bal. Collin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sadłowski probeert de bal aan de voet te houden. Lisota is nu in balbezit. Collin begaat een overtreding. Collin krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kioris is nu in balbezit. Mrozik rent richting de bal. Kioris verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kioris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kioris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Biaduń met een sublieme pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal zonder na te denken. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Antona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mrozik rent richting de bal. Mrozik probeert naar een medespeler te passen. Cortez speelt de bal door. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 57%, Domik Tuchola 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Investors - Domik Tuchola 1:1

46e minuut.
Zielonka komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Walusiak met een sublieme pass. Cammarata rent richting de bal. Cammarata passt de bal met de wreef. Kioris is nu in balbezit. Kioris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Domik Tuchola 2:1

52e minuut.
Pérez Santamaría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pachel is nu in balbezit. Collin verovert de bal door een tackle van achteren. Collin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Domik Tuchola 3:1

59e minuut.
Walusiak speelt de bal door. Cammarata rent richting de bal. Met opzet legt Biaduń zijn tegenspeler op de grond. Biaduń krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cammarata is nu in balbezit. Cammarata passt de bal in één keer door. Kioris rent richting de bal. Kioris draait met de bal, schiet en ... Zielonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Domik Tuchola 4:1

67e minuut.
Kioris is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cammarata neemt de hoekschop. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen. Zielonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Domik Tuchola 5:1

73e minuut.
Kajganić geeft een lange en hoge pass. Pachel kopt de bal weg. Cortez geeft de bal voor. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Antona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń geeft een hoge lob. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Antona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Domik Tuchola 5:2

78e minuut.
Piskuła probeert naar een medespeler te passen. Ordóñez speelt de bal door. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Kioris rent richting de bal. Kioris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Biaduń rent richting de bal. Biaduń geeft een lange en hoge pass. Sadłowski is nu in balbezit. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajganić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gusin raakt geblesseerd tijdens het duel. Berent met een snel genomen vrije trap. Gusin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pérez Santamaría is nu in balbezit. Collin is nu in balbezit. Jaster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaster krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 45%, Domik Tuchola 55%.
FC Investors - Domik Tuchola 5:2