Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domik Tuchola FC Investors
433 moja Tactiek nova 2
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66.9 gemiddelde waardering 73.8
very good Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Pérez Santamaría met de inworp. Walusiak speelt de bal door. Daar is Mebus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mebus geeft een hoge lob. Gedeon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Investors 0:1

5e minuut.
Pérez Santamaría passt de bal met de wreef. Mebus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mebus passt de bal zonder na te denken. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Źdźbło onderschept slim de pass. Źdźbło probeert naar een medespeler te passen. Mrozik rent richting de bal. Mrozik geeft een lange en hoge pass. Gusin krijgt zijn hoofd ertegen. Weisner bokst de bal weg.

10e minuut.
Mebus kopt de bal weg. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta geeft een hoge lob. Kioris rent richting de bal. Kioris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mebus is nu in balbezit. Mebus passt de bal in één keer door. Pachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris onderschept slim de pass. Kioris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Walusiak speelt de bal door. Mebus geeft een hoge lob. Kioris rent richting de bal. Kioris schiet op doel. Gedeon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Investors 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Pérez Santamaría de bal. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris schiet op doel. Gedeon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Investors 0:3

28e minuut.
Mebus passt de bal zonder na te denken. Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pérez Santamaría de bal. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Okruta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mebus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaster begaat een overtreding. Jaster krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 56%, FC Investors 44%.
Domik Tuchola - FC Investors 0:3

49e minuut.
Walusiak passt de bal zonder na te denken. Pérez Santamaría speelt de bal door. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak geeft een lange en hoge pass. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Ţigănaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń onderschept slim de pass. Biaduń haalt uit met een fantastische trap. Weisner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Investors 1:3

58e minuut.
Okruta rent richting de bal. Okruta passt de bal zonder na te denken. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Okruta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Investors 1:4

61e minuut.
Prochownik passt de bal zonder na te denken. Mebus rent richting de bal. Mebus passt de bal in één keer door. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta schiet op doel. Gedeon bokst de bal weg.

63e minuut.
Daar is Gusin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piskuła rent richting de bal. Prochownik onderschept slim de pass. Andres rent richting de bal. Andres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mrozik kopt de bal weg. Andres is nu in balbezit. Ţigănaş maakt een afschuwelijke overtreding. Ţigănaş krijgt een gele kaart. Andres raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Andres kan niet meer verder spelen. Rusinek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pérez Santamaría geeft de bal voor. Kioris kopt de bal weg. Biaduń heeft problemen om de bal te vangen. Okruta is nu in balbezit. Okruta schiet op doel. Gedeon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Doeltrap. Hanacsek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Kioris rent richting de bal. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Gedeon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - FC Investors 1:5

74e minuut.
Kundys is nu in balbezit. Mrozik onderschept slim de pass. Ordóñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrozik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mrozik kan niet meer verder spelen. Ponichter komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mebus met een sublieme pass. Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal met de wreef. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 59%, FC Investors 41%.
Domik Tuchola - FC Investors 1:5