Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boscy Footbolowcy SAN ESCOBAR
5d2dmw2amir Tactiek Satanmode5212wv2
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
74.8 gemiddelde waardering 72.5
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen briljant


2e minuut.
MacNeill is nu in balbezit. Majdak onderschept slim de pass. Cólzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak onderschept slim de pass. Majdak draait met de bal, schiet en ... Kolombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz geeft een hoge lob. Haraldseid is nu in balbezit. Crexell onderschept slim de pass. Crexell draait met de bal, schiet en ... Sommese bokst de bal weg.

8e minuut.
Cişmaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Cişmaşu speelt de bal door. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - SAN ESCOBAR 1:0

9e minuut.
Santa Cruz rent richting de bal. Rodríguez Córdoba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santa Cruz. Santa Cruz krijgt een gele kaart. Rodríguez Córdoba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Hâldan kopt de bal weg. Rodríguez Córdoba met een sublieme pass. Molina rent richting de bal. Saraga onderschept slim de pass. Saraga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tărăşilă speelt de bal door. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ... Saraga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
MacNeill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cólzera rent richting de bal. Majdak verovert de bal door een tackle van achteren. Majdak schiet op doel. Kolombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boscy Footbolowcy - SAN ESCOBAR 1:1

17e minuut.
Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell passt de bal in één keer door. Hâldan rent richting de bal. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Sommese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - SAN ESCOBAR 2:1

18e minuut.
Ronkowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tărăşilă de bal onder controle te krijgen. Crexell kopt de bal weg. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Domján passt de bal met de wreef. Lubbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubbers passt de bal in één keer door. Saraga rent richting de bal. Saraga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraga passt de bal in één keer door. Majdak is nu in balbezit. Majdak schiet op doel. Kolombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boscy Footbolowcy - SAN ESCOBAR 2:2

42e minuut.
Märzendorfer onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodríguez Córdoba zal de hoekschop nemen. Majdak rent richting de bal. Majdak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - SAN ESCOBAR 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 48%, SAN ESCOBAR 52%.
Boscy Footbolowcy - SAN ESCOBAR 2:3

51e minuut.
Domján kopt de bal weg. Ronkowski rent richting de bal. Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ronkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Haraldseid kopt de bal weg. Ronkowski kan de bal niet met de borst controleren. Ronkowski met een sublieme pass. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cişmaşu met een sublieme pass. Crexell rent richting de bal. Çanakkale begaat een overtreding. Çanakkale krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Tărăşilă speelt de bal door. Klungelig pakt Lubbers de bal. Lubbers passt de bal in één keer door. Saraga heeft problemen om de bal te vangen. Saraga draait met de bal, schiet en ... Kolombini bokst de bal weg.

72e minuut.
Ronkowski is nu in balbezit. Ronkowski geeft een lange en hoge pass. Hâldan rent richting de bal. Hâldan schiet op doel. Sommese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boscy Footbolowcy - SAN ESCOBAR 3:3

90e minuut.
Lubbers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tărăşilă speelt de bal door. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Subev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - SAN ESCOBAR 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 52%, SAN ESCOBAR 48%.
Boscy Footbolowcy - SAN ESCOBAR 3:4