Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Twierdza Żurawi
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 34045
Żuraw Krzeszów FC Rupiecie
TheSpecialTwo Tactiek boorr
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
79.2 gemiddelde waardering 73
uitmuntend Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


11e minuut.
Hristolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristolov passt de bal zonder na te denken. Detyniecki heeft problemen om de bal te vangen. Banker rent richting de bal. Banker draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Guardiola verovert de bal door een tackle van achteren. Mingolini rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garyga zal de hoekschop nemen. Mingolini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Valente passt de bal zonder na te denken. Mingolini is nu in balbezit. Guardiola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guardiola krijgt een gele kaart. Mingolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szefler zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Agačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Valente is nu in balbezit. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente is nu in balbezit. Valente schiet op doel. Agačević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 1:0

30e minuut.
Lalovac met een sublieme pass. Mazonas rent richting de bal. Mazonas passt de bal zonder na te denken. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mazonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonas geeft een lange en hoge pass. Detyniecki probeert de bal met de borst te controleren. Banker bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturburu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Váczi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dante is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Iturburu met een sublieme pass. Mazonas heeft problemen om de bal te vangen. Mazonas passt de bal zonder na te denken. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 42%, FC Rupiecie 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 1:1

55e minuut.
Szefler is nu in balbezit. Szefler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Banker de bal. Banker haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 1:2

62e minuut.
Inworp. Chagas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lalovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga verovert de bal door een tackle van achteren. Garyga met een sublieme pass. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 2:2

64e minuut.
Lalovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalovac passt de bal met de wreef. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 2:3

67e minuut.
Hristolov passt de bal in één keer door. Chagas is nu in balbezit. Chagas met een sublieme pass. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hristolov probeert naar een medespeler te passen. Banker speelt de bal door. Kubiakas rent richting de bal. Kubiakas geeft de bal voor. Selviboylu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Váczi probeert naar een medespeler te passen. Chagas rent richting de bal. Chagas passt de bal met de wreef. Mingolini rent richting de bal. Mingolini schiet op doel. Agačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Lissek kopt de bal weg. Lalovac is nu in balbezit. Váczi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Váczi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Detyniecki kopt de bal weg. Lalovac speelt de bal door. Kubiakas probeert naar een medespeler te passen. Banker heeft problemen om de bal te vangen. Banker draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kvalvåg probeert naar een medespeler te passen. Chagas probeert naar een medespeler te passen. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok onderschept slim de pass. Kawulok passt de bal zonder na te denken. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Agačević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 44%, FC Rupiecie 56%.
Żuraw Krzeszów - FC Rupiecie 2:3