Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 19:24
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FC Krikos Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41919
FC Krikos StarStarachowice
Hehehe2 Tactiek 532d2
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
76.8 gemiddelde waardering 71
incredible Schieten very good
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen brilliant


4e minuut.
Vescina passt de bal zonder na te denken. Rousselet is nu in balbezit. Rousselet probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski geeft een hoge lob. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Vescina kopt de bal weg. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulo begaat een overtreding. Margaritis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nahrendorf wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean rent richting de bal. Krych onderschept slim de pass. Rácz rent richting de bal. Rácz draait met de bal, schiet en ... Markiet bokst de bal weg.

36e minuut.
Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf passt de bal met de wreef. Szulimowski geeft een hoge lob. Margaritis springt en kopt de bal. Kolbász bokst de bal weg.

38e minuut.
Vescina met een sublieme pass. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski met een sublieme pass. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Kolbász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Rousselet is nu in balbezit. Rousselet passt de bal in één keer door. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski geeft een hoge lob. Margaritis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 44%, StarStarachowice 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krikos - StarStarachowice 0:0

51e minuut.
Jegliński rent richting de bal. Cimbora begaat een overtreding. Jegliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jegliński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rácz kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krych is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - StarStarachowice 0:1

63e minuut.
Vescina neemt de hoekschop. Miemiec kopt de bal weg. Rousselet geeft een lange en hoge pass. Margaritis springt en kopt de bal. Kolbász werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krikos - StarStarachowice 1:1

72e minuut.
Inworp. Drăgan komt het veld opgelopen. Alemdar komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Zuch rent richting de bal. Lacis onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lacis de bal. Lacis geeft de bal voor. Drăgan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kolbász trapt de bal weg. Miemiec kopt de bal weg. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński geeft een hoge lob. Krych maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - StarStarachowice 1:2

82e minuut.
Inworp. Alemdar met een snelle inworp. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski geeft een hoge lob. Drăgan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Marino kopt de bal weg. Nahrendorf is nu in balbezit. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski geeft een hoge lob. Drăgan krijgt zijn hoofd ertegen. Kolbász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pulo probeert naar een medespeler te passen. Vescina is nu in balbezit. Vescina geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 36%, StarStarachowice 64%.
FC Krikos - StarStarachowice 1:2