Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Zabujczy Stadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 48340
Zabujcze Strzały Dąbie `07 Szczecin
532_new2 Tactiek testowa2.2
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
76.4 gemiddelde waardering 70.5
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Kuranty geeft een hoge lob. Rebelo de Sousa kopt de bal weg. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Hutabarat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Dąbie `07 Szczecin 0:1

14e minuut.
Hesters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabelev met een snelle inworp. Domaszewski geeft een lange en hoge pass. Bùi Đông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kabelev is nu in balbezit. Kabelev passt de bal met de wreef. Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Adriano rent richting de bal. Adriano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Adriano rent richting de bal. Adriano passt de bal in één keer door. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kabelev passt de bal met de wreef. Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski geeft een hoge lob. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano schiet op doel. Bùi Đông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zygmuntowski probeert naar een medespeler te passen. Hutabarat heeft problemen om de bal te vangen. Domaszewski speelt de bal door. Adriano is nu in balbezit. Adriano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Amsterdamski kopt de bal weg. Szmiel speelt de bal door. Adriano rent richting de bal. Adriano haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Dąbie `07 Szczecin 1:1

44e minuut.
Kołtun geeft een hoge lob. Hutabarat kopt de bal weg. Haroutiunyan heeft problemen om de bal te vangen. Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 51%, Dąbie `07 Szczecin 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabujcze Strzały - Dąbie `07 Szczecin 1:1

52e minuut.
Bùi Đông probeert naar een medespeler te passen. Vlassopoulos kopt de bal weg. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft de bal voor. Hutabarat krijgt zijn hoofd ertegen. Török bokst de bal weg. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Rebelo de Sousa schiet op doel. Török maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Dąbie `07 Szczecin 1:2

54e minuut.
Domaszewski passt de bal in één keer door. Hesters probeert naar een medespeler te passen. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev geeft de bal voor. Adriano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Szmiel passt de bal zonder na te denken. Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft een hoge lob. Hutabarat maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Żygus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domaszewski met de inworp. Kabelev geeft een hoge lob. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Infante geeft een hoge lob. Domaszewski speelt de bal door. Nazaryan heeft problemen om de bal te vangen. Kabelev geeft de bal voor. Adriano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Hesters verovert de bal door een tackle van achteren. Hesters passt de bal zonder na te denken. Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz passt de bal met de wreef. Żygus probeert de bal aan de voet te houden. Adriano rent richting de bal. Adriano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Steinbrenner komt het veld opgelopen. Guerrero komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Domaszewski passt de bal in één keer door. Szmiel probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Dąbie `07 Szczecin 2:2

74e minuut.
Villagrán komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Infante geeft een hoge lob. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán passt de bal zonder na te denken. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hutabarat rent richting de bal. Hutabarat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Dąbie `07 Szczecin 2:3

82e minuut.
Khater komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Vlassopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villagrán. Villagrán krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos begaat een overtreding. Villagrán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villagrán met een snel genomen vrije trap. Steinbrenner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán passt de bal met de wreef. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 45%, Dąbie `07 Szczecin 55%.
Zabujcze Strzały - Dąbie `07 Szczecin 2:3