Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Baltic Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 48926
Dąbie `07 Szczecin Zabujcze Strzały
testowa2.2. Tactiek 532_wide3
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
71.7 gemiddelde waardering 74.8
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
briljant Verdedigen briljant


3e minuut.
Amsterdamski passt de bal in één keer door. Hesters rent richting de bal. Hesters passt de bal zonder na te denken. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Perlick is nu in balbezit. Perlick passt de bal in één keer door. Szmiel speelt de bal door. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner schiet op doel. Bùi Đông bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Hesters probeert naar een medespeler te passen. Szmiel rent richting de bal. Szmiel geeft de bal voor. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Amsterdamski kopt de bal weg. Daar is Domaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domaszewski geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel. Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kołtun speelt de bal door. Klungelig pakt Constâncio de bal. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa schiet op doel. Török probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Zabujcze Strzały 1:0

17e minuut.
Domaszewski passt de bal zonder na te denken. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Infante. Infante krijgt een gele kaart. Steinbrenner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szmiel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Steinbrenner maakt een snoekduik en kopt de bal. Bùi Đông werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dąbie `07 Szczecin - Zabujcze Strzały 1:1

22e minuut.
Hutabarat verovert de bal door een tackle van achteren. Constâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat verovert de bal door een tackle van achteren. Hutabarat geeft een hoge lob. Haroutiunyan onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ruminkiewicz is nu in balbezit. Żygus verovert de bal door een tackle van achteren. Steinbrenner onderschept slim de pass. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Zabujcze Strzały 1:2

37e minuut.
Steinbrenner rent richting de bal. Aurora begaat een overtreding. Steinbrenner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szmiel wilt de vrije trap nemen. Steinbrenner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Steinbrenner passt de bal zonder na te denken. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft de bal voor. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Bùi Đông probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 73%, Zabujcze Strzały 27%.
Dąbie `07 Szczecin - Zabujcze Strzały 1:2

46e minuut.
Villagrán komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Perlick geeft de bal voor. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty onderschept slim de pass. Steinbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygmuntowski komt het veld opgelopen. Myers komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machida komt het veld opgelopen. Hesters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domaszewski is nu in balbezit. Domaszewski geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Bùi Đông werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun begaat een overtreding. Domaszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Hesters met een snel genomen vrije trap. Domaszewski rent richting de bal. Domaszewski geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Zabujcze Strzały 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 64%, Zabujcze Strzały 36%.
Dąbie `07 Szczecin - Zabujcze Strzały 1:3