Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandria SC ASRIM Iskrzynia
awaria Tactiek Na3
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
70.5 gemiddelde waardering 65.3
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Durdžić zal de hoekschop nemen. Dutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tömösi is nu in balbezit. Van Der Auwera verovert de bal door een tackle van achteren. Noworyta verovert de bal door een tackle van achteren. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - ASRIM Iskrzynia 1:0

33e minuut.
Tömösi rent richting de bal. Tömösi passt de bal in één keer door. Türksevər rent richting de bal. Türksevər draait met de bal, schiet en ... Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - ASRIM Iskrzynia 2:0

37e minuut.
Lenzi geeft de bal voor. Tömösi rent richting de bal. Noworyta rent richting de bal. Noworyta schiet op doel. Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - ASRIM Iskrzynia 3:0

40e minuut.
Van Der Auwera geeft de bal voor. Schwarcz rent richting de bal. Schwarcz passt de bal in één keer door. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe draait met de bal, schiet en ... Malech bokst de bal weg.

45e minuut.
Kvistad rent richting de bal. Kvistad met een sublieme pass. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe schiet op doel. Malech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - ASRIM Iskrzynia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 56%, ASRIM Iskrzynia 44%.
Alexandria SC - ASRIM Iskrzynia 3:1

48e minuut.
Tömösi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ramos komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Durdžić probeert naar een medespeler te passen. Dutar verovert de bal door een tackle van achteren. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - ASRIM Iskrzynia 4:1

60e minuut.
Eboh komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Lenzi de bal. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dyduch krijgt een gele kaart. Uribe raakt geblesseerd tijdens het duel. Uribe legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Malech bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - ASRIM Iskrzynia 4:2

70e minuut.
Tömösi speelt de bal door. Klungelig pakt Ramos de bal. Ramos passt de bal in één keer door. Türksevər rent richting de bal. Türksevər schiet op doel. Miller bokst de bal weg.

78e minuut.
Schwarcz probeert naar een medespeler te passen. Kvistad is nu in balbezit. Kvistad passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ocando de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malech trapt de bal weg. Ramos kopt de bal weg. Daar is Türksevər, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türksevər schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Schwarcz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lenzi. Schwarcz raakt geblesseerd tijdens het duel. Schwarcz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Leray de bal. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - ASRIM Iskrzynia 4:3

89e minuut.
Durdžić met een sublieme pass. Tömösi is nu in balbezit. Eguiguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi onderschept slim de pass. Tömösi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 56%, ASRIM Iskrzynia 44%.
Alexandria SC - ASRIM Iskrzynia 4:3