Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domik Tuchola Boscy Footbolowcy
na baraż Tactiek 5d2dmw2amir
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
73 gemiddelde waardering 75
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
incredible Verdedigen formidable


4e minuut.
Cólzera verovert de bal door een tackle van achteren. Berent is nu in balbezit. Subev begaat een overtreding. Subev krijgt een gele kaart. Berent raakt geblesseerd tijdens het duel. Źdźbło zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sadłowski springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Źdźbło is nu in balbezit. Źdźbło probeert naar een medespeler te passen. Subev is nu in balbezit. Andres verovert de bal door een tackle van achteren. Andres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jaster geeft een hoge lob. Subev probeert naar een medespeler te passen. Ronkowski is nu in balbezit. Ronkowski geeft een lange en hoge pass. Crexell springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Crexell kopt de bal weg. Jaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano onderschept slim de pass. Nano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Boscy Footbolowcy 0:1

44e minuut.
Mrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Mrozik geeft de bal voor. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin haalt uit met een fantastische trap. Kolombini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 54%, Boscy Footbolowcy 46%.
Domik Tuchola - Boscy Footbolowcy 0:1

46e minuut.
Lisota komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nano rent richting de bal. Lisota onderschept slim de pass. Ronkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ronkowski geeft een hoge lob. Gedeon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu met een sublieme pass. Crexell rent richting de bal. Crexell geeft de bal voor. Nano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Boscy Footbolowcy 0:2

56e minuut.
Lisota met een sublieme pass. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń passt de bal met de wreef. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Molina kopt de bal weg. Biaduń heeft problemen om de bal te vangen. Ronkowski geeft een lange en hoge pass. Nano is nu in balbezit. Nano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Źdźbło onderschept slim de pass. Źdźbło speelt de bal door. Andres is nu in balbezit. Andres geeft een lange en hoge pass. Gusin springt en kopt de bal. Kolombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Nano probeert naar een medespeler te passen. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu probeert naar een medespeler te passen. Crexell rent richting de bal. Crexell schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mrozik controleert de bal met de borst. Crexell verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Źdźbło zijn tegenspeler op de grond. Crexell roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Crexell kan niet meer verder spelen. Hâldan komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ronkowski rent richting de bal. Ronkowski met een sublieme pass. Biaduń geeft een lange en hoge pass. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 54%, Boscy Footbolowcy 46%.
Domik Tuchola - Boscy Footbolowcy 0:2