Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boscy Footbolowcy Domik Tuchola
5d2dmw2amir Tactiek 433 moja
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
73.4 gemiddelde waardering 69.9
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Pachel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ronkowski met een snelle inworp. Drahoš geeft de bal voor. Hâldan springt en kopt de bal. Gedeon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Cişmaşu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drahoš speelt de bal door. Ronkowski speelt de bal door. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan schiet op doel. Gedeon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Biaduń passt de bal in één keer door. Andres rent richting de bal. Märzendorfer begaat een overtreding. Märzendorfer krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Andres probeert naar een medespeler te passen. Źdźbło bereikt de bal nog maar net als eerste. Źdźbło passt de bal zonder na te denken. Gusin is nu in balbezit. Gusin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Molina kopt de bal weg. Subev rent richting de bal. Subev passt de bal zonder na te denken. Gusin rent richting de bal. Gusin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Źdźbło passt de bal in één keer door. Maestro rent richting de bal. Molina begaat een overtreding. Maestro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Maestro kan niet meer verder spelen. Hanacsek komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina passt de bal met de wreef. Drahoš speelt de bal door. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano haalt uit met een fantastische trap. Gedeon bokst de bal weg.

38e minuut.
Andres is nu in balbezit. Andres probeert naar een medespeler te passen. Cólzera onderschept slim de pass. Klungelig pakt Gusin de bal. Gusin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rusinek rent richting de bal. Ronkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń geeft een lange en hoge pass. Gusin is nu in balbezit. Gusin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 58%, Domik Tuchola 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boscy Footbolowcy - Domik Tuchola 0:0

46e minuut.
Źdźbło probeert naar een medespeler te passen. Prochownik is nu in balbezit. Nano rent richting de bal. Nano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - Domik Tuchola 1:0

57e minuut.
Biaduń speelt de bal door. Andres rent richting de bal. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molina krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev is nu in balbezit. Drahoš met een sublieme pass. Nano rent richting de bal. Nano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Cólzera is nu in balbezit. Gusin verovert de bal door een tackle van achteren. Subev probeert naar een medespeler te passen. Gusin rent richting de bal. Gusin schiet op doel. Kolombini bokst de bal weg.

90e minuut.
Źdźbło rent richting de bal. Źdźbło passt de bal in één keer door. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń geeft een hoge lob. Gusin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 46%, Domik Tuchola 54%.
Boscy Footbolowcy - Domik Tuchola 1:0