Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarStarachowice FC Rupiecie
532b Tactiek boorl
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 70.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń passt de bal met de wreef. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ... Agačević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

10e minuut.
Trouxa met een sublieme pass. Kubiakas geeft een lange en hoge pass. Lissek is nu in balbezit. Banker onderschept slim de pass. Banker draait met de bal, schiet en ... Kolbász bokst de bal weg. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - FC Rupiecie 0:1

17e minuut.
Verkoppen geeft de bal voor. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker is nu in balbezit. Banker haalt uit met een fantastische trap. Kolbász probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - FC Rupiecie 0:2

18e minuut.
Banker kopt de bal weg. Cramar is nu in balbezit. Cramar passt de bal zonder na te denken. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych draait met de bal, schiet en ... Agačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Lalovac speelt de bal door. Daar is Mazonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cramar. Cramar krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Krych kopt de bal weg. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verkoppen. Rácz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jegliński komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mazonas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Twardzik komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Verkoppen probeert de bal aan de voet te houden. Krych is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lalovac. Lalovac krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 49%, FC Rupiecie 51%.
StarStarachowice - FC Rupiecie 0:2

47e minuut.
Jegliński passt de bal zonder na te denken. Rácz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanefioglu. Hanefioglu krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Trouxa met een harde bal richting middenveld. Lalovac kopt de bal weg. Aureli geeft de bal voor. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Jegliński geeft de bal voor. Rácz heeft problemen om de bal te vangen. Verkoppen rent richting de bal. Rácz verovert de bal door een tackle van achteren. Rácz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Aureli probeert de bal met de borst te controleren. Banker bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń begaat een overtreding. Biaduń krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Kubiakas verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiakas passt de bal zonder na te denken. Lalovac speelt de bal door. Banker is nu in balbezit. Banker draait met de bal, schiet en ... Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Jegliński rent richting de bal. Jegliński geeft een hoge lob. Krych is nu in balbezit. Krych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - FC Rupiecie 1:2

60e minuut.
Pucek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cramar geeft een hoge lob. Krych kopt de bal weg. Klungelig pakt Verkoppen de bal. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Zakwas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zakwas rent richting de bal. Lalovac onderschept slim de pass. Lalovac geeft een hoge lob. Selviboylu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolbász probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - FC Rupiecie 1:3

75e minuut.
Cramar passt de bal in één keer door. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński speelt de bal door. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ... Agačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Dagsland is nu in balbezit. Banker verovert de bal door een tackle van achteren. Lissek begaat een overtreding. Lissek krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz is nu in balbezit. Krych rent richting de bal. Krych schiet op doel. Agačević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - FC Rupiecie 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 44%, FC Rupiecie 56%.
StarStarachowice - FC Rupiecie 2:3