Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Rupieciarnia
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 49686
FC Rupiecie StarStarachowice
boorl Tactiek 532d2
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
69.3 gemiddelde waardering 62.2
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Guardiola geeft een hoge lob. Lissek kopt de bal weg. Twardzik heeft problemen om de bal te vangen. Twardzik geeft een hoge lob. Selviboylu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Miemiec kopt de bal weg. Daar is Czymech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - StarStarachowice 1:0

19e minuut.
Bagrowski controleert de bal met de borst. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu passt de bal zonder na te denken. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. Agačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mutryn komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński met een sublieme pass. Guardiola probeert naar een medespeler te passen. Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 59%, StarStarachowice 41%.
FC Rupiecie - StarStarachowice 1:0

50e minuut.
Lalovac passt de bal in één keer door. Daar is Twardzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twardzik geeft een hoge lob. Banker is nu in balbezit. Banker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Miemiec met de inworp. Jegliński is nu in balbezit. Twardzik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Twardzik krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Doeltrap. Prusak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Guardiola passt de bal zonder na te denken. Twardzik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biaduń. Biaduń krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Twardzik geeft een hoge lob. Kubiakas is nu in balbezit. Kubiakas geeft een lange en hoge pass. Banker bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker haalt uit met een fantastische trap. Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Twardzik passt de bal zonder na te denken. Miemiec is nu in balbezit. Banker verovert de bal door een tackle van achteren. Banker draait met de bal, schiet en ... Kolbász probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - StarStarachowice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 59%, StarStarachowice 41%.
FC Rupiecie - StarStarachowice 2:0