Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Twierdza Żurawi
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 39999
Żuraw Krzeszów FC Krikos
TheSpecialTwo Tactiek Hehehe2
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
78.7 gemiddelde waardering 75.8
uitmuntend Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen uitmuntend
briljant Verdedigen briljant


1e minuut.
Lissek speelt de bal door. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi passt de bal zonder na te denken. Valente rent richting de bal. Valente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski geeft een hoge lob. Daar is Kawulok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lacis geeft een lange en hoge pass. Szulimowski kopt de bal weg. Detyniecki is nu in balbezit. Nahrendorf onderschept slim de pass. Nahrendorf schiet op doel. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Szulimowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet geeft een hoge lob. Margaritis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Krikos 0:1

27e minuut.
Marino kopt de bal weg. Vescina heeft problemen om de bal te vangen. Vescina passt de bal met de wreef. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 48%, FC Krikos 52%.
Żuraw Krzeszów - FC Krikos 0:1

47e minuut.
Rousselet passt de bal met de wreef. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski passt de bal in één keer door. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Inworp. Alemdar komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Marino onderschept slim de pass. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente passt de bal met de wreef. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel. Markiet bokst de bal weg.

56e minuut.
Alemdar kan de bal niet met de borst controleren. Alemdar speelt de bal door. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf geeft een hoge lob. Margaritis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgan komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mingolini passt de bal met de wreef. Lissek heeft problemen om de bal te vangen. Lissek geeft een lange en hoge pass. Mingolini rent richting de bal. Mingolini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Váczi probeert naar een medespeler te passen. Garyga is nu in balbezit. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żuraw Krzeszów - FC Krikos 1:1

67e minuut.
Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Váczi. Alemdar raakt geblesseerd tijdens het duel. Nahrendorf zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szulimowski geeft de bal voor. Drăgan maakt een snoekduik en kopt de bal. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Quang Ðạt met een snelle inworp. Cimbora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar met een sublieme pass. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vescina met een snelle inworp. Alemdar geeft een hoge lob. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg bokst de bal weg.

79e minuut.
Dante is nu in balbezit. Ziering is nu in balbezit. Dante verovert de bal door een tackle van achteren. Dante schiet op doel. Markiet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Krikos 2:1

85e minuut.
Garyga geeft de bal voor. Dante kopt de bal weg. Klungelig pakt Lacis de bal. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 49%, FC Krikos 51%.
Żuraw Krzeszów - FC Krikos 2:1