Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FC Krikos Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 42151
FC Krikos Żuraw Krzeszów
Hehehe1 Tactiek plan_B
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
72.9 gemiddelde waardering 80
uitmuntend Schieten uitmuntend
formidabel Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen briljant


5e minuut.
Mingolini verovert de bal door een tackle van achteren. Dante is nu in balbezit. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Żuraw Krzeszów 0:1

9e minuut.
Detyniecki met een snelle inworp. Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas passt de bal in één keer door. Detyniecki geeft een lange en hoge pass. Mingolini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Garyga geeft de bal voor. Daar is Mingolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziering onderschept slim de pass. Ziering speelt de bal door. Váczi geeft een hoge lob. Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ziering is nu in balbezit. Mingolini onderschept slim de pass. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi geeft een hoge lob. Mingolini kopt de bal weg. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap. Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahrendorf komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski passt de bal zonder na te denken. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf schiet op doel. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 56%, Żuraw Krzeszów 44%.
FC Krikos - Żuraw Krzeszów 0:1

52e minuut.
Szulimowski met een snelle inworp. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar geeft een hoge lob. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Váczi passt de bal met de wreef. Garyga is nu in balbezit. Met opzet legt Vescina zijn tegenspeler op de grond. Vescina is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Detyniecki speelt de bal door. Garyga speelt de bal door. Chagas rent richting de bal. Chagas geeft een lange en hoge pass. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Markiet bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chagas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garyga speelt de bal door. Chagas is nu in balbezit. Chagas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Żuraw Krzeszów 0:2

68e minuut.
Szulimowski geeft de bal voor. Margaritis kopt de bal weg. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Żuraw Krzeszów 1:2

73e minuut.
Garyga verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garyga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mingolini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Markiet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Żuraw Krzeszów 1:3

75e minuut.
Szulimowski speelt de bal door. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis is nu in balbezit. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Detyniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Żuraw Krzeszów 2:3

78e minuut.
Inworp. Chagas met een snelle inworp. Garyga speelt de bal door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf geeft een hoge lob. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krikos - Żuraw Krzeszów 3:3

81e minuut.
Alemdar is nu in balbezit. Alemdar met een sublieme pass. Szulimowski rent richting de bal. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Rousselet komt het veld opgelopen. Drăgan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lacis met een sublieme pass. Nahrendorf rent richting de bal. Szefler begaat een overtreding. Szefler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 62%, Żuraw Krzeszów 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krikos - Żuraw Krzeszów 3:3