Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Twierdza Żurawi
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27012
Żuraw Krzeszów Domik Tuchola
sad_fresh2 Tactiek 433 moja
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
80.2 gemiddelde waardering 70.8
outstanding Schieten formidable
brilliant Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


3e minuut.
Prochownik neemt vlug de vrije trap. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lissek. Lissek krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mrozik speelt de bal door. Biaduń rent richting de bal. Biaduń passt de bal zonder na te denken. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Źdźbło bereikt de bal nog maar net als eerste. Źdźbło passt de bal met de wreef. Biaduń speelt de bal door. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 40%, Domik Tuchola 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żuraw Krzeszów - Domik Tuchola 0:0

47e minuut.
Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas geeft een hoge lob. Dante is nu in balbezit. Dante haalt uit met een fantastische trap. Gedeon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Domik Tuchola 1:0

49e minuut.
Źdźbło passt de bal in één keer door. Szefler speelt de bal door. Váczi geeft de bal voor. Dante rent richting de bal. Dante draait met de bal, schiet en ... Gedeon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prochownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochownik geeft een lange en hoge pass. Szefler kopt de bal weg. Garyga is nu in balbezit. Garyga geeft een hoge lob. Gedeon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Garyga rent richting de bal. Garyga geeft een lange en hoge pass. Prochownik heeft problemen om de bal te vangen. Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas haalt uit met een fantastische trap. Gedeon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prochownik geeft de bal voor. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń geeft een hoge lob. Gusin springt en kopt de bal. Kvalvåg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żuraw Krzeszów - Domik Tuchola 1:1

56e minuut.
Inworp. Chagas met de inworp. Váczi is nu in balbezit. Váczi geeft een lange en hoge pass. Dante krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochownik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chagas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mingolini komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rusinek verovert de bal door een tackle van achteren. Valente rent richting de bal. Rusinek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valente raakt geblesseerd tijdens het duel. Váczi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gedeon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Domik Tuchola 2:1

67e minuut.
Buitenspel voor Biaduń. Goede buitenspelval van de verdediging. Hanacsek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Detyniecki geeft de bal voor. Hanacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Gedeon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Domik Tuchola 3:1

75e minuut.
Szefler onderschept slim de pass. Szefler passt de bal met de wreef. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap. Gedeon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Domik Tuchola 4:1

79e minuut.
Mingolini rent richting de bal. Berent begaat een overtreding. Mingolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Váczi met een snel genomen vrije trap. Rusinek rent richting de bal. Dante onderschept slim de pass. Dante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanacsek begaat een overtreding. Mingolini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Váczi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mingolini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Prochownik is nu in balbezit. Garyga verovert de bal door een tackle van achteren. Garyga met een sublieme pass. Váczi is nu in balbezit. Váczi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gedeon trapt de bal weg. Biaduń rent richting de bal. Biaduń geeft een lange en hoge pass. Gusin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Váczi geeft een hoge lob. Mingolini is nu in balbezit. Berent begaat een overtreding. Berent krijgt een gele kaart. Mingolini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Váczi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gedeon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 40%, Domik Tuchola 60%.
Żuraw Krzeszów - Domik Tuchola 4:1