Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Investors Dąbie `07 Szczecin
nova 2 Tactiek testowa2.2
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
74.5 gemiddelde waardering 68.8
incredible Schieten excellent
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen brilliant


12e minuut.
Hutabarat heeft problemen om de bal te vangen. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Viana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viana krijgt een gele kaart. Rebelo de Sousa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rebelo de Sousa neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Dąbie `07 Szczecin 0:1

14e minuut.
Kioris is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Infante. Kioris raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez Santamaría met een snel genomen vrije trap. Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarata geeft de bal voor. Collin kopt de bal weg. Kioris is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mebus neemt de hoekschop. Collin maakt een snoekduik en kopt de bal. Bùi Đông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris verovert de bal door een tackle van achteren. Kioris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Investors - Dąbie `07 Szczecin 1:1

17e minuut.
Kioris is nu in balbezit. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris onderschept slim de pass. Kioris draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông bokst de bal weg. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Goriano probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Kioris rent richting de bal. Kioris schiet op doel. Bùi Đông maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Dąbie `07 Szczecin 2:1

42e minuut.
Goriano is nu in balbezit. Goriano speelt de bal door. Mebus met een sublieme pass. Daar is Collin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 36%, Dąbie `07 Szczecin 64%.
FC Investors - Dąbie `07 Szczecin 2:1

56e minuut.
Cammarata geeft een lange en hoge pass. Daar is Zygmuntowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kioris rent richting de bal. Kioris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Dąbie `07 Szczecin 3:1

58e minuut.
Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarata geeft een hoge lob. Kioris kopt de bal weg. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cammarata rent richting de bal. Cammarata geeft een lange en hoge pass. Kioris rent richting de bal. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Dąbie `07 Szczecin 4:1

67e minuut.
Bùi Đông trapt de bal weg. Vlassopoulos kopt de bal weg. Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft de bal voor. Rebelo de Sousa springt en kopt de bal. Antona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Guerrero komt het veld opgelopen. Myers komt het veld opgelopen. Bankert komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Piskuła is nu in balbezit. Piskuła geeft een hoge lob. Kuranty kopt de bal weg. Kioris rent richting de bal. Kioris draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông bokst de bal weg.

80e minuut.
Inworp. Khater komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mebus geeft een lange en hoge pass. Kioris rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cammarata geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kioris maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cammarata neemt de hoekschop. Kioris springt en kopt de bal. Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Collin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Dąbie `07 Szczecin 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 29%, Dąbie `07 Szczecin 71%.
FC Investors - Dąbie `07 Szczecin 5:1