Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boscy Footbolowcy Alexandria SC
5d2dmw2a Tactiek awaria
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
74.7 gemiddelde waardering 70.4
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


12e minuut.
Ronkowski passt de bal met de wreef. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stoenescu zijn tegenspeler op de grond. Stoenescu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ronkowski probeert naar een medespeler te passen. Cişmaşu is nu in balbezit. Moise tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moise krijgt een gele kaart. Cişmaşu raakt geblesseerd tijdens het duel. Drahoš komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 49%, Alexandria SC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boscy Footbolowcy - Alexandria SC 0:0

55e minuut.
Patropi geeft de bal voor. Tömösi kopt de bal weg. Daar is Łuczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosłoniec verovert de bal door een tackle van achteren. Rosłoniec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Leray bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray passt de bal met de wreef. Stoenescu met een sublieme pass. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kolombini met een harde bal richting middenveld. Nano kopt de bal weg. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Hâldan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Drahoš passt de bal in één keer door. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu passt de bal in één keer door. Nano is nu in balbezit. Nano draait met de bal, schiet en ... Malech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Lenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Patropi speelt de bal door. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. Kolombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu speelt de bal door. Nano rent richting de bal. Nano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - Alexandria SC 1:0

85e minuut.
Cişmaşu probeert naar een medespeler te passen. Drahoš geeft een lange en hoge pass. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - Alexandria SC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 40%, Alexandria SC 60%.
Boscy Footbolowcy - Alexandria SC 2:0