Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandria SC Boscy Footbolowcy
samum Tactiek 5d2dmw2a
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
75.1 gemiddelde waardering 74
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Türksevər geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Noworyta kan de bal niet met de borst controleren. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Kolombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Boscy Footbolowcy 1:0

9e minuut.
Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt MacNeill zijn tegenspeler op de grond. Noworyta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noworyta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Türksevər springt en kopt de bal. Kolombini bokst de bal weg.

10e minuut.
Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Stoenescu probeert naar een medespeler te passen. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Stoenescu geeft de bal voor. Türksevər kopt de bal weg. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Kolombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Boscy Footbolowcy 2:0

22e minuut.
Durdžić met een sublieme pass. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu geeft de bal voor. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər schiet op doel. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ronkowski met een snelle inworp. Drahoš speelt de bal door. Ronkowski geeft een hoge lob. Nano krijgt zijn hoofd ertegen. Malech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Drahoš verovert de bal door een tackle van achteren. Drahoš passt de bal in één keer door. Hâldan rent richting de bal. Hâldan schiet op doel. Malech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Boscy Footbolowcy 2:1

35e minuut.
Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu probeert naar een medespeler te passen. Noworyta rent richting de bal. Noworyta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Boscy Footbolowcy 3:1

41e minuut.
Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu passt de bal in één keer door. Hâldan rent richting de bal. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. Malech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Boscy Footbolowcy 3:2

44e minuut.
Noworyta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stoenescu de bal. Stoenescu passt de bal met de wreef. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 48%, Boscy Footbolowcy 52%.
Alexandria SC - Boscy Footbolowcy 3:2

48e minuut.
Nano kopt de bal weg. Hâldan is nu in balbezit. Moise tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moise krijgt een gele kaart. Hâldan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Malech bokst de bal weg.

50e minuut.
Drahoš geeft de bal voor. Nano kopt de bal weg. Moise probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rosłoniec passt de bal met de wreef. Durdžić geeft een lange en hoge pass. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu geeft de bal voor. Türksevər maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolombini bokst de bal weg.

69e minuut.
Patropi is nu in balbezit. Patropi geeft een lange en hoge pass. Türksevər kopt de bal weg. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Kolombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stoenescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Boscy Footbolowcy 4:2

72e minuut.
Stoenescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durdžić rent richting de bal. Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu geeft een hoge lob. Türksevər maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Hâldan met een sublieme pass. Leray onderschept slim de pass. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Nano krijgt zijn hoofd ertegen. Malech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Drahoš passt de bal met de wreef. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu geeft de bal voor. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Noworyta kopt de bal weg. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu met een sublieme pass. Türksevər rent richting de bal. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 53%, Boscy Footbolowcy 47%.
Alexandria SC - Boscy Footbolowcy 4:2