Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabujcze Strzały FC Krikos
532_wide3 Tactiek Hehehe1
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
76.6 gemiddelde waardering 74.6
formidabel Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen formidabel
magisch Verdedigen briljant


5e minuut.
Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Kabelev is nu in balbezit. Kabelev passt de bal zonder na te denken. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Szulimowski passt de bal met de wreef. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Torralba Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ... Török werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ardelean probeert naar een medespeler te passen. Szerszunowicz is nu in balbezit. Met opzet legt Marino zijn tegenspeler op de grond. Szerszunowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domaszewski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahrendorf komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Kabelev verovert de bal door een tackle van achteren. Kabelev passt de bal zonder na te denken. Daar is Szerszunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerszunowicz geeft een hoge lob. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Markiet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Domaszewski passt de bal zonder na te denken. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft de bal voor. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel. Markiet bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 46%, FC Krikos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabujcze Strzały - FC Krikos 0:0

46e minuut.
Steinbrenner komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ziering geeft de bal voor. Amsterdamski rent richting de bal. Drăgan onderschept slim de pass. Drăgan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Marino geeft de bal voor. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf passt de bal met de wreef. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Klungelig pakt Alemdar de bal. Domaszewski geeft een hoge lob. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Krikos 1:0

61e minuut.
Inworp. Villagrán komt het veld opgelopen. Margaritis komt het veld opgelopen. Domaszewski met de inworp. Marino met een sublieme pass. Perlick geeft de bal voor. Steinbrenner springt en kopt de bal. Markiet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Domaszewski met de inworp. Kabelev geeft een hoge lob. Steinbrenner springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf heeft problemen om de bal te vangen. Nicolici legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicolici krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Margaritis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bestry komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ruminkiewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rousselet komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici rent richting de bal. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. Török maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - FC Krikos 1:1

84e minuut.
Marino geeft de bal voor. Inworp. Bestry met de inworp. Domaszewski geeft een hoge lob. Steinbrenner springt en kopt de bal. Markiet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Rousselet kopt de bal weg. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski passt de bal in één keer door. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 42%, FC Krikos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabujcze Strzały - FC Krikos 1:1