Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarStarachowice Domik Tuchola
532d2 Tactiek na baraż
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69.8 gemiddelde waardering 72.7
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Cramar probeert naar een medespeler te passen. Krych rent richting de bal. Lisota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krych raakt geblesseerd tijdens het duel. Krych kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Domik Tuchola 1:0

4e minuut.
Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Biaduń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaduń geeft een lange en hoge pass. Gusin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Krych rent richting de bal. Pachel begaat een overtreding. Krych raakt geblesseerd tijdens het duel. Jegliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cramar geeft de bal voor. Silva krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin verovert de bal door een tackle van achteren. Lissek is nu in balbezit. Gusin onderschept slim de pass. Gusin haalt uit met een fantastische trap. Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Aureli de bal. Mrozik rent richting de bal. Mrozik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarStarachowice - Domik Tuchola 1:1

14e minuut.
Jegliński met een snelle inworp. Cramar met een sublieme pass. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński geeft een hoge lob. Krych springt en kopt de bal. Gedeon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Źdźbło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortez is nu in balbezit. Cortez passt de bal in één keer door. Mrozik rent richting de bal. Mrozik draait met de bal, schiet en ... Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Mrozik passt de bal met de wreef. Gusin heeft problemen om de bal te vangen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Domik Tuchola 1:2

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortez rent richting de bal. Cortez geeft de bal voor. Gusin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Aureli bereikt de bal nog maar net als eerste. Źdźbło verovert de bal door een tackle van achteren. Źdźbło passt de bal met de wreef. Mrozik is nu in balbezit. Mrozik draait met de bal, schiet en ... Kolbász bokst de bal weg.

30e minuut.
Biaduń is nu in balbezit. Biaduń heeft problemen om de bal te vangen. Biaduń met een sublieme pass. Gusin rent richting de bal. Gusin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Gusin kopt de bal weg. Klungelig pakt Pulo de bal. Biaduń rent richting de bal. Biaduń geeft de bal voor. Gusin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Lisota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zielonka komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Aureli geeft een lange en hoge pass. Krych kopt de bal weg. Silva probeert de bal met de borst te controleren. Silva schiet op doel. Gedeon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarStarachowice - Domik Tuchola 2:2

45e minuut.
Krych is nu in balbezit. Pachel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krych is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pachel met een sublieme pass. Krych neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Domik Tuchola 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 51%, Domik Tuchola 49%.
StarStarachowice - Domik Tuchola 3:2

54e minuut.
Gusin heeft problemen om de bal te vangen. Dagsland onderschept slim de pass. Mrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Mrozik schiet op doel. Kolbász werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarStarachowice - Domik Tuchola 3:3

59e minuut.
Dagsland geeft de bal voor. Krych rent richting de bal. Krych passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pucek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Źdźbło met de inworp. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik geeft een lange en hoge pass. Gusin springt en kopt de bal. Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva geeft een lange en hoge pass. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Domik Tuchola 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 60%, Domik Tuchola 40%.
StarStarachowice - Domik Tuchola 4:3