Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN ESCOBAR Żuraw Krzeszów
Satanmode5212wv4 Tactiek loczek_szok
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
71.4 gemiddelde waardering 77.1
excellent Schieten incredible
formidable Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Saraga controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kawulok neemt vlug de vrije trap. Çanakkale kopt de bal weg. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Sommese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Váczi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Garyga de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Dante verovert de bal door een tackle van achteren. Dante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Posłuszny geeft een lange en hoge pass. Detyniecki rent richting de bal. Majdak verovert de bal door een tackle van achteren. Majdak draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 1:0

22e minuut.
Koźluk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lissek met een snelle inworp. Váczi geeft de bal voor. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Sommese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haraldseid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini verovert de bal door een tackle van achteren. Mingolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 1:1

24e minuut.
Váczi speelt de bal door. Mingolini heeft problemen om de bal te vangen. Šalajevas maakt een afschuwelijke overtreding. Šalajevas krijgt een gele kaart. Mingolini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hristolov komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Váczi rent richting de bal. Váczi passt de bal met de wreef. Dante rent richting de bal. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Garyga met de inworp. Váczi geeft een hoge lob. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Sommese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 1:2

36e minuut.
Mingolini is nu in balbezit. Inworp. Garyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Váczi geeft de bal voor. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Çanakkale de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 65%, Żuraw Krzeszów 35%.
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 1:2

54e minuut.
Sommese trapt de bal weg. Hristolov kopt de bal weg. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Sommese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Haraldseid geeft een hoge lob. Lissek controleert de bal met de borst. Saraga is nu in balbezit. Saraga geeft een hoge lob. Wieża krijgt zijn hoofd ertegen. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Garyga rent richting de bal. Garyga geeft de bal voor. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel. Sommese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 1:3

67e minuut.
Váczi is nu in balbezit. Çanakkale verovert de bal door een tackle van achteren. Dante rent richting de bal. Dante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 1:4

67e minuut.
Majdak rent richting de bal. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga geeft een hoge lob. Dante rent richting de bal. Dante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Váczi speelt de bal door. Garyga met een sublieme pass. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šalajevas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Saraga controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lissek neemt vlug de vrije trap. Haraldseid kopt de bal weg. Klungelig pakt Dante de bal. Dante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Garyga is nu in balbezit. Garyga passt de bal in één keer door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Sommese maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 70%, Żuraw Krzeszów 30%.
SAN ESCOBAR - Żuraw Krzeszów 1:4