Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Investors Alexandria SC
nowa 2 Tactiek awaria
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
76.4 gemiddelde waardering 73.5
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Malech met een sublieme pass. Türksevər kopt de bal weg. Viana heeft problemen om de bal te vangen. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ordóñez verovert de bal door een tackle van achteren. Leray bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray passt de bal zonder na te denken. Noworyta rent richting de bal. Noworyta schiet op doel. Antona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Durdžić probeert naar een medespeler te passen. Noworyta rent richting de bal. Met opzet legt Kundys zijn tegenspeler op de grond. Kundys krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Antona niet meer kan verder spelen. Weisner komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Mebus verovert de bal door een tackle van achteren. Mebus geeft de bal voor. Dyduch is nu in balbezit. Kioris verovert de bal door een tackle van achteren. Kioris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Inworp. Pérez Santamaría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Kioris rent richting de bal. Kioris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Durdžić passt de bal met de wreef. Noworyta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kundys. Noworyta raakt geblesseerd tijdens het duel. Noworyta wilt de vrije trap nemen. Weisner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pérez Santamaría met een sublieme pass. Kioris is nu in balbezit. Dyduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris verovert de bal door een tackle van achteren. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Malech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ordóñez geeft de bal voor. Pérez Santamaría kan de bal niet met de borst controleren. Patropi met een sublieme pass. Türksevər probeert de bal met de borst te controleren. Türksevər geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 53%, Alexandria SC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Investors - Alexandria SC 0:0

48e minuut.
Moise passt de bal met de wreef. Noworyta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viana. Noworyta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noworyta komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Malech speelt de bal door. Walusiak met een sublieme pass. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Piskuła passt de bal met de wreef. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría passt de bal in één keer door. Kioris is nu in balbezit. Kioris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Malech trapt de bal weg. Ordóñez kopt de bal weg. Walusiak speelt de bal door. Kioris is nu in balbezit. Kioris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Piskuła passt de bal zonder na te denken. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak geeft een lange en hoge pass. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Goriano onderschept slim de pass. Goriano speelt de bal door. Pérez Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Okruta is nu in balbezit. Okruta draait met de bal, schiet en ... Malech bokst de bal weg.

70e minuut.
Piskuła probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría rent richting de bal. Daar is Pérez Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Kioris is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Alexandria SC 1:0

72e minuut.
Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría passt de bal zonder na te denken. Kioris rent richting de bal. Kioris schiet op doel. Malech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Alexandria SC 2:0

76e minuut.
Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Kioris is nu in balbezit. Kioris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Alexandria SC 3:0

76e minuut.
Tömösi passt de bal in één keer door. Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Kioris springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lenzi de bal. Moise probeert naar een medespeler te passen. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel. Weisner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Walusiak speelt de bal door. Dyduch speelt de bal door. Klungelig pakt Tömösi de bal. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Ordóñez verovert de bal door een tackle van achteren. Leray rent richting de bal. Leray met een sublieme pass. Klungelig pakt Noworyta de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Weisner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Türksevər geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kundys de bal. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel. Weisner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - Alexandria SC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 40%, Alexandria SC 60%.
FC Investors - Alexandria SC 3:1