Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabujcze Strzały FC Rupiecie
532_new2 Tactiek boorr
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
75.4 gemiddelde waardering 70.5
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Kabelev passt de bal in één keer door. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Hanefioglu rent richting de bal. Ruminkiewicz onderschept slim de pass. Ruminkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kubiakas passt de bal in één keer door. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Domaszewski zijn tegenspeler op de grond. Domaszewski krijgt een gele kaart. Selviboylu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lalovac met een snel genomen vrije trap. Banker springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Török trapt de bal weg van het doel. Szmiel kopt de bal weg. Iturburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz onderschept slim de pass. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Domaszewski passt de bal met de wreef. Ruminkiewicz rent richting de bal. Hanefioglu begaat een overtreding. Ruminkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kabelev wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Szmiel speelt de bal door. Ruminkiewicz rent richting de bal. Hanefioglu is nu in balbezit. Ruminkiewicz onderschept slim de pass. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Agačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Török maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel passt de bal met de wreef. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Verkoppen speelt de bal door. Guardiola rent richting de bal. Guardiola geeft een lange en hoge pass. Banker bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker haalt uit met een fantastische trap. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 40%, FC Rupiecie 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabujcze Strzały - FC Rupiecie 0:0

49e minuut.
Guardiola geeft een lange en hoge pass. Selviboylu rent richting de bal. Lalovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu geeft een lange en hoge pass. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Haroutiunyan probeert naar een medespeler te passen. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft een hoge lob. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Lalovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lalovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Verkoppen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu schiet op doel. Török maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Rupiecie 0:1

65e minuut.
Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu passt de bal in één keer door. Kubiakas rent richting de bal. Kubiakas geeft de bal voor. Banker springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Buitenspel voor Szerszunowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Villagrán komt het veld opgelopen. Steinbrenner komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Twardzik geeft een lange en hoge pass. Constâncio is nu in balbezit. Selviboylu verovert de bal door een tackle van achteren. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap. Török werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Rupiecie 0:2

84e minuut.
Ruminkiewicz passt de bal in één keer door. Steinbrenner rent richting de bal. Hanefioglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner onderschept slim de pass. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Agačević bokst de bal weg.

86e minuut.
Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski geeft een hoge lob. Inworp. Villagrán met een snelle inworp. Domaszewski geeft de bal voor. Agačević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Rupiecie 1:2

87e minuut.
Iturburu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villagrán met een snelle inworp. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 40%, FC Rupiecie 60%.
Zabujcze Strzały - FC Rupiecie 1:2