Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia FC Krikos
Na3 Tactiek Hehehe2
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
68.1 gemiddelde waardering 73.6
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Ragnarsson met de inworp. Schwarcz rent richting de bal. Ringo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schwarcz raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurukov wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ringo speelt de bal door. Kushev speelt de bal door. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet geeft een hoge lob. Drăgan springt en kopt de bal. Miller bokst de bal weg. Torralba Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal. Drăgan krijgt zijn hoofd ertegen. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Krikos 0:1

20e minuut.
Rousselet rent richting de bal. Rousselet met een sublieme pass. Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez schiet op doel. Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jurukov speelt de bal door. Van Der Auwera is nu in balbezit. Van Der Auwera geeft een lange en hoge pass. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASRIM Iskrzynia - FC Krikos 1:1

29e minuut.
Lacis kopt de bal weg. Ringo probeert de bal met de borst te controleren. Ringo geeft een lange en hoge pass. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson met een sublieme pass. Jurukov is nu in balbezit. Jurukov geeft een hoge lob. Ocando springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 44%, FC Krikos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASRIM Iskrzynia - FC Krikos 1:1

52e minuut.
Van Der Auwera geeft een lange en hoge pass. Daar is Jurukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurukov geeft de bal voor. Uribe krijgt zijn hoofd ertegen. Markiet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Krikos 2:1

54e minuut.
Drăgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vescina is nu in balbezit. Vescina geeft een hoge lob. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulimowski komt het veld opgelopen. Alemdar komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahrendorf komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Jurukov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tłusty komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 44%, FC Krikos 56%.
ASRIM Iskrzynia - FC Krikos 2:1