Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krikos ASRIM Iskrzynia
Hehehe2 Tactiek Na3
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 2
73.3 gemiddelde waardering 52.3
outstanding Schieten solid
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulimowski met een snelle inworp. Vescina is nu in balbezit. Vescina geeft een hoge lob. Margaritis krijgt zijn hoofd ertegen. Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - ASRIM Iskrzynia 1:0

3e minuut.
Ragnarsson met een sublieme pass. Dutar heeft problemen om de bal te vangen. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - ASRIM Iskrzynia 2:0

6e minuut.
Marino geeft een hoge lob. Szulimowski rent richting de bal. Met opzet legt Ragnarsson zijn tegenspeler op de grond. Ragnarsson krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Uribe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacis probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski geeft de bal voor. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ardelean kopt de bal weg. Klungelig pakt Bilbija de bal. Ragnarsson rent richting de bal. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - ASRIM Iskrzynia 3:0

15e minuut.
Kushev verovert de bal door een tackle van achteren. Kushev speelt de bal door. Szulimowski is nu in balbezit. Margaritis rent richting de bal. Margaritis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ocando kopt de bal weg. Ragnarsson geeft een lange en hoge pass. Uribe rent richting de bal. Uribe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - ASRIM Iskrzynia 3:1

19e minuut.
Kushev passt de bal met de wreef. Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski speelt de bal door. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Vescina speelt de bal door. Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski passt de bal in één keer door. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Schwarcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarcz passt de bal zonder na te denken. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando rent richting de bal. Ocando schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Inworp. Eboh komt het veld opgelopen. Dziwisz komt het veld opgelopen. Rousselet komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Nahrendorf speelt de bal door. Szulimowski speelt de bal door. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet draait met de bal, schiet en ... Miller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Lacis is nu in balbezit. Lacis geeft een lange en hoge pass. Daar is Bilbija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... Miller bokst de bal weg. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - ASRIM Iskrzynia 4:1

39e minuut.
Ocando is nu in balbezit. Kushev onderschept slim de pass. Kushev probeert naar een medespeler te passen. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Nahrendorf geeft een hoge lob. Miller speelt de bal door. Eboh kopt de bal weg. Uribe rent richting de bal. Uribe geeft een lange en hoge pass. Paal!

42e minuut.
Kushev geeft een hoge lob. Inworp. Schwarcz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eboh is nu in balbezit. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 45%, ASRIM Iskrzynia 55%.
FC Krikos - ASRIM Iskrzynia 4:1

50e minuut.
Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean geeft een lange en hoge pass. Szulimowski kopt de bal weg. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Bilbija geeft de bal voor. Rousselet is nu in balbezit. Rousselet speelt de bal door. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis schiet op doel. Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski geeft een hoge lob. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Miller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ligocki komt het veld opgelopen. Alemdar komt het veld opgelopen. Małyszka komt het veld opgelopen. Szatkowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Schwarcz passt de bal met de wreef. Małyszka is nu in balbezit. Ringo onderschept slim de pass. Ringo geeft een hoge lob. Margaritis rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kushev probeert naar een medespeler te passen. Ragnarsson geeft de bal voor. Daar is Ziering, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uribe is nu in balbezit. Uribe haalt uit met een fantastische trap. Markiet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Szulimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szulimowski passt de bal zonder na te denken. Nahrendorf geeft de bal voor. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kushev probeert naar een medespeler te passen. Ringo geeft een hoge lob. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - ASRIM Iskrzynia 5:1

79e minuut.
Nahrendorf geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szatkowski de bal. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - ASRIM Iskrzynia 6:1

80e minuut.
Torralba Jiménez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Szulimowski passt de bal in één keer door. Bilbija is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torralba Jiménez. Torralba Jiménez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 42%, ASRIM Iskrzynia 58%.
FC Krikos - ASRIM Iskrzynia 6:1