Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 17483
Japanese Futbol FC Rypin
bezpieka Tactiek ZewCiotkiRambo
46% Balbezit 54%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 73
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 57.3
poor Schieten excellent
poor Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Samburski rent richting de bal. Samburski passt de bal in één keer door. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:1

3e minuut.
Samburski speelt de bal door. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:2

4e minuut.
Radics kopt de bal weg. Bernard kan de bal niet met de borst controleren. Bernard speelt de bal door. Zborowski rent richting de bal. Zborowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deglavs rent richting de bal. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:3

6e minuut.
Bíró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Radics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radics passt de bal in één keer door. Bernard rent richting de bal. Bernard haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bernard geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Bernard speelt de bal door. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski speelt de bal door. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zborowski heeft problemen om de bal te vangen. Zborowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:4

12e minuut.
Bernard met een sublieme pass. Zborowski rent richting de bal. Zborowski met een sublieme pass. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Radics kopt de bal weg. Deglavs rent richting de bal. Deglavs draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donyushkin speelt de bal door. Bíró kan de bal niet met de borst controleren. Bíró passt de bal in één keer door. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bernard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zborowski de bal. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:5

17e minuut.
Inworp. Bíró met een snelle inworp. Zborowski met een sublieme pass. Deglavs rent richting de bal. Deglavs schiet op doel. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Samburski probeert naar een medespeler te passen. Bernard rent richting de bal. Bernard passt de bal met de wreef. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:6

19e minuut.
Samburski met de inworp. Klungelig pakt Bernard de bal. Bernard geeft de bal voor. Zborowski heeft problemen om de bal te vangen. Zborowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Bernard de bal. Bernard speelt de bal door. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:7

22e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto geeft een lange en hoge pass. Samburski is nu in balbezit. Samburski schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:8

24e minuut.
Bernard met een sublieme pass. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:9

26e minuut.
Bíró onderschept slim de pass. Kicek probeert naar een medespeler te passen. Radics probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernard is nu in balbezit. Bernard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Samburski kopt de bal weg. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Deglavs passt de bal zonder na te denken. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard geeft de bal voor. Zborowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:10

30e minuut.
Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Bernard kan de bal niet met de borst controleren. Deglavs met een sublieme pass. Zborowski rent richting de bal. Zborowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:11

31e minuut.
Deglavs draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Bíró kopt de bal weg. Klungelig pakt Deglavs de bal. Deglavs schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Radics kopt de bal weg. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:12

34e minuut.
Bíró probeert naar een medespeler te passen. Bernard speelt de bal door. Deglavs rent richting de bal. Deglavs schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:13

36e minuut.
Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bernard de bal. Bernard passt de bal zonder na te denken. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bernard met een sublieme pass. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski speelt de bal door. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:14

39e minuut.
Fiut probeert naar een medespeler te passen. Donyushkin heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zborowski speelt de bal door. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:15

42e minuut.
Deglavs speelt de bal door. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski passt de bal met de wreef. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:16

43e minuut.
Cabarrocas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Deglavs rent richting de bal. Deglavs draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:17

45e minuut.
Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 94%, FC Rypin 6%.
Japanese Futbol - FC Rypin 0:18

46e minuut.
Bíró passt de bal met de wreef. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Bernard is nu in balbezit. Bernard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Samburski probeert naar een medespeler te passen. Bíró met een sublieme pass. Bernard is nu in balbezit. Bernard haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:19

49e minuut.
Cacciavillani geeft een hoge lob. Bíró probeert naar een medespeler te passen. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:20

50e minuut.
Cabarrocas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski onderschept slim de pass. Zborowski speelt de bal door. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin bokst de bal weg. Bernard is nu in balbezit. Bernard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:21

51e minuut.
Klungelig pakt Donyushkin de bal. Donyushkin speelt de bal door. Samburski kopt de bal weg. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:22

53e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Bíró kan de bal niet met de borst controleren. Bíró probeert naar een medespeler te passen. Bernard is nu in balbezit. Bernard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zborowski heeft problemen om de bal te vangen. Zborowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Deglavs draait met de bal, schiet en ... Donyushkin speelt de bal door. Bíró probeert naar een medespeler te passen. Bernard is nu in balbezit. Bernard geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Bíró passt de bal in één keer door. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Radics heeft problemen om de bal te vangen. Radics passt de bal in één keer door. Bernard is nu in balbezit. Bernard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bíró probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:23

61e minuut.
Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard speelt de bal door. Deglavs rent richting de bal. Deglavs schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:24

63e minuut.
Radics probeert naar een medespeler te passen. Zborowski rent richting de bal. Zborowski speelt de bal door. Deglavs rent richting de bal. Deglavs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:25

64e minuut.
Radics speelt de bal door. Zborowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Deglavs de bal. Deglavs draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:26

65e minuut.
Bíró is nu in balbezit. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski passt de bal met de wreef. Bernard rent richting de bal. Bernard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:27

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bíró met een snelle inworp. Zborowski geeft een lange en hoge pass. Deglavs maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:28

68e minuut.
Kicek kopt de bal weg. Bíró kan de bal niet met de borst controleren. Bíró passt de bal met de wreef. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Samburski kopt de bal weg. Daar is Deglavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deglavs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:29

72e minuut.
Fiut verovert de bal door een tackle van achteren. Kicek is nu in balbezit. Kicek speelt de bal door. Bernard is nu in balbezit. Bernard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:30

76e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski passt de bal in één keer door. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:31

77e minuut.
Daar is Oprescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zborowski begaat een overtreding. Oprescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Techera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villasanti kopt de bal weg. Bernard met een sublieme pass. Zborowski rent richting de bal. Zborowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:32

79e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Samburski speelt de bal door. Bernard is nu in balbezit. Bernard haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg. Bíró kopt de bal weg. Deglavs rent richting de bal. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:33

81e minuut.
Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró met een sublieme pass. Daar is Deglavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deglavs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Samburski kopt de bal weg. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs draait met de bal, schiet en ... Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zborowski speelt de bal door. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:34

84e minuut.
Zborowski onderschept slim de pass. Zborowski speelt de bal door. Bíró speelt de bal door. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deglavs heeft problemen om de bal te vangen. Deglavs schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:35

85e minuut.
Donyushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Donyushkin geeft een lange en hoge pass. Zborowski kopt de bal weg. Bernard heeft problemen om de bal te vangen. Samburski probeert naar een medespeler te passen. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:36

87e minuut.
Hilă is nu in balbezit. Bíró onderschept slim de pass. Bíró geeft een hoge lob. Deglavs krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:37

88e minuut.
Radics speelt de bal door. Samburski met een sublieme pass. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:38

89e minuut.
Donyushkin rent richting de bal. Donyushkin geeft een lange en hoge pass. Deglavs kopt de bal weg. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deglavs rent richting de bal. Deglavs schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Rypin 0:39

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 95%, FC Rypin 5%.
Japanese Futbol - FC Rypin 0:39