Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Mad Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 59999
FC Uroboros Siedlce Dzialki Lesne
mad Tactiek 433s
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 14
67.5 gemiddelde waardering 77.2
very good Schieten outstanding
excellent Passen incredible
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
García Becerra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín Alexandre met de inworp. Żyluk geeft een hoge lob. El Habib springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Goussey bokst de bal weg.

5e minuut.
Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Szabat rent richting de bal. Łapeta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łapeta krijgt een gele kaart. Szabat raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
El Habib is nu in balbezit. Łapeta speelt de bal door. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schiet op doel. Goussey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Dzialki Lesne 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Fernández Nieto de bal. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Konarzewski onderschept slim de pass. Konarzewski haalt uit met een fantastische trap. Jaross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Zuzarte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubas. Zuzarte raakt geblesseerd tijdens het duel. Obrubański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cãrbunaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaross bokst de bal weg.

22e minuut.
Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Boillat geeft een lange en hoge pass. Kubas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru schiet op doel. Jaross bokst de bal weg.

22e minuut.
Kuśmierzak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patalas met een snelle inworp. Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Boillat speelt de bal door. Żyluk rent richting de bal. Żyluk geeft een hoge lob. El Habib maakt een snoekduik en kopt de bal. Goussey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Dzialki Lesne 0:2

43e minuut.
Szabat kopt de bal weg. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea onderschept slim de pass. Mirea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 50%, Dzialki Lesne 50%.
FC Uroboros Siedlce - Dzialki Lesne 0:2

46e minuut.
Martín Alexandre met een sublieme pass. Szabat rent richting de bal. Szabat met een sublieme pass. El Habib is nu in balbezit. El Habib haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
El Habib kopt de bal weg. Szabat is nu in balbezit. Boillat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boillat krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kuśmierzak is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Jaross bokst de bal weg. Paal!

54e minuut.
Szabat controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Obrubański maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kubas is nu in balbezit. Zuzarte onderschept slim de pass. Zuzarte schiet op doel. Jaross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. Figares is nu in balbezit. Szabat verovert de bal door een tackle van achteren. Szabat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Figares kopt de bal weg. Mirea probeert naar een medespeler te passen. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Goussey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klungelig pakt Martín Alexandre de bal. Obrubański is nu in balbezit. Martín Alexandre onderschept slim de pass. Martín Alexandre geeft een hoge lob. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Goussey bokst de bal weg. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Surma onderschept slim de pass. Surma speelt de bal door. El Habib rent richting de bal. El Habib draait met de bal, schiet en ... Goussey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Szabat is nu in balbezit. Boillat verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea rent richting de bal. El Habib rent richting de bal. El Habib draait met de bal, schiet en ... Goussey bokst de bal weg.

80e minuut.
Martín Alexandre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Becerra. Martín Alexandre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żyluk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cãrbunaru rent richting de bal. Fernández Nieto onderschept slim de pass. Fernández Nieto geeft de bal voor. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 51%, Dzialki Lesne 49%.
FC Uroboros Siedlce - Dzialki Lesne 0:2