Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS STAL MIELEC** Paka Jabłoniaka
biała skóra auuu Tactiek moja 532 P skrz
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
66.2 gemiddelde waardering 68.2
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


9e minuut.
Çatkıç passt de bal in één keer door. Sumarjono is nu in balbezit. Sumarjono passt de bal met de wreef. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Charlet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç passt de bal in één keer door. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Paka Jabłoniaka 0:1

19e minuut.
Charlet is nu in balbezit. Charlet speelt de bal door. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Montejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Paka Jabłoniaka 0:2

30e minuut.
Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç passt de bal in één keer door. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Paka Jabłoniaka 0:3

39e minuut.
Płosczuk passt de bal in één keer door. Haldimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... Montejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Paka Jabłoniaka 0:4

42e minuut.
Radziwiłł met een sublieme pass. Charlet rent richting de bal. Mętel begaat een overtreding. Mętel krijgt een gele kaart. Charlet moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Charlet kan niet meer verder spelen. Antonescu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Sumarjono met een snelle inworp. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carter. Carter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 63%, Paka Jabłoniaka 37%.
FKS STAL MIELEC** - Paka Jabłoniaka 0:4

46e minuut.
Antonescu rent richting de bal. Antonescu geeft een hoge lob. Staczanowski kopt de bal weg. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç schiet op doel. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Canales geeft de bal voor. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu passt de bal in één keer door. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç schiet op doel. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Antonescu geeft de bal voor. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banini. Staczanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Płosczuk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Radziwiłł kopt de bal weg. Anderson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sumarjono. Sumarjono krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Augustinavičius komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Atabaque geeft een hoge lob. Augustinavičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeš haalt uit met een fantastische trap. Élő probeert de bal aan de voet te houden. Doniselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Aguzzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustinavičius maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Augustinavičius moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Augustinavičius schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Sumarjono passt de bal met de wreef. Çatkıç rent richting de bal. Scholliers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çatkıç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Staczanowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Paka Jabłoniaka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 44%, Paka Jabłoniaka 56%.
FKS STAL MIELEC** - Paka Jabłoniaka 0:5