Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paka Jabłoniaka FKS STAL MIELEC**
moja 532 Tactiek biała skóra auuu
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
65.8 gemiddelde waardering 66.7
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


9e minuut.
Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet geeft de bal voor. Çatkıç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Radziwiłł passt de bal zonder na te denken. Augustinavičius controleert de bal met de borst. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy schiet op doel. Doniselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - FKS STAL MIELEC** 0:1

20e minuut.
Haldimann is nu in balbezit. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Charlet neemt de hoekschop. Staczanowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paka Jabłoniaka - FKS STAL MIELEC** 1:1

32e minuut.
Anderson geeft de bal voor. Banini kopt de bal weg. Radziwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Haldimann kan de bal niet met de borst controleren. Radziwiłł speelt de bal door. Charlet is nu in balbezit. Charlet geeft de bal voor. Staczanowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - FKS STAL MIELEC** 2:1

42e minuut.
Charlet met een snelle inworp. Płosczuk probeert naar een medespeler te passen. Charlet is nu in balbezit. Charlet geeft de bal voor. Staczanowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 55%, FKS STAL MIELEC** 45%.
Paka Jabłoniaka - FKS STAL MIELEC** 2:1

48e minuut.
Charlet speelt de bal door. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu passt de bal met de wreef. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski schiet op doel. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - FKS STAL MIELEC** 3:1

50e minuut.
Płosczuk speelt de bal door. Carter rent richting de bal. Met opzet legt Staczanowski zijn tegenspeler op de grond. Staczanowski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Inworp. Zembowski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Tombesi komt het veld opgelopen. Hawryszczak komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Radziwiłł probeert naar een medespeler te passen. Charlet is nu in balbezit. Charlet geeft een hoge lob. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - FKS STAL MIELEC** 4:1

85e minuut.
Klungelig pakt Płosczuk de bal. Płosczuk met een sublieme pass. Charlet is nu in balbezit. Charlet geeft de bal voor. Staczanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 58%, FKS STAL MIELEC** 42%.
Paka Jabłoniaka - FKS STAL MIELEC** 4:1