Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Skorpion Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47718
Skorpion Gdańsk FV Wiking
Scorpio Tactiek ot 1
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 13
68.8 gemiddelde waardering 69.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


9e minuut.
Inworp. Börekçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motta met een sublieme pass. Yavorov rent richting de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Królik bokst de bal weg.

27e minuut.
Lebeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan met een sublieme pass. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Andreescu is nu in balbezit. Andreescu geeft de bal voor. Tsitsos verovert de bal door een tackle van achteren. Talik rent richting de bal. Talik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - FV Wiking 1:0

43e minuut.
Slagle met een snelle inworp. Petrea geeft een lange en hoge pass. Börekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi geeft een lange en hoge pass. Lefter maakt een snoekduik en kopt de bal. Królik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 48%, FV Wiking 52%.
Skorpion Gdańsk - FV Wiking 1:0

52e minuut.
Cleveland geeft een hoge lob. Ochetan kopt de bal weg. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik schiet op doel. Kuroś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - FV Wiking 2:0

54e minuut.
Motta met een sublieme pass. Börekçi heeft problemen om de bal te vangen. Börekçi geeft een hoge lob. Lefter krijgt zijn hoofd ertegen. Berbari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Korsar met een sublieme pass. Lebeau speelt de bal door. Börekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi geeft een hoge lob. Lefter maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Petrea zijn tegenspeler op de grond. Petrea krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Berbari geeft een hoge lob. Talik kopt de bal weg. Kożukar rent richting de bal. Kożukar geeft de bal voor. Ochetan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Motta verovert de bal door een tackle van achteren. Motta geeft een hoge lob. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Królik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - FV Wiking 2:1

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kożukar met de inworp. Cleveland geeft de bal voor. Talik is nu in balbezit. Lebeau is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - FV Wiking 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 44%, FV Wiking 56%.
Skorpion Gdańsk - FV Wiking 3:1