Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White power Anioły Zemsty
TMT4231a Tactiek Środek
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
72.5 gemiddelde waardering 75.3
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen briljant


5e minuut.
Bělohoubek geeft een lange en hoge pass. Rizzi is nu in balbezit. Amicarelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amicarelli krijgt een gele kaart. Rizzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Rizzi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Unidos bokst de bal weg.

13e minuut.
Jeans geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacquet met de inworp. Bělohoubek geeft een lange en hoge pass. Rizzi krijgt zijn hoofd ertegen. Unidos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Guligauskas kopt de bal weg. Jacquet geeft een hoge lob. Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzi is nu in balbezit. Rizzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

22e minuut.
Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu geeft een hoge lob. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Šindler verovert de bal door een tackle van achteren. Šindler passt de bal in één keer door. Vargas Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Lleras geeft een lange en hoge pass. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vargas Lleras met een sublieme pass. Guligauskas is nu in balbezit. Jacquet onderschept slim de pass. Jacquet speelt de bal door. Obreshkov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jeans geeft een hoge lob. Inworp. Hue met de inworp. Bělohoubek speelt de bal door. Jeans bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 60%, Anioły Zemsty 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White power - Anioły Zemsty 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vargas Lleras met de inworp. Koszałkowski geeft de bal voor. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Anioły Zemsty 1:0

52e minuut.
Mureşanu onderschept slim de pass. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Unidos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Kerkelä kan de bal niet met de borst controleren. Kerkelä geeft een lange en hoge pass. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Thompson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Anioły Zemsty 2:0

56e minuut.
Daar is Jeans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeans geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacquet met de inworp. Bělohoubek speelt de bal door. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Anioły Zemsty 2:1

60e minuut.
Vargas Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Lleras probeert naar een medespeler te passen. Falin verovert de bal door een tackle van achteren. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hinz komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vargas Lleras zal de hoekschop nemen. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Jacquet de bal. Jacquet speelt de bal door. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Vargas Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Lleras speelt de bal door. Daar is Koszałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszałkowski geeft de bal voor. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov heeft problemen om de bal te vangen. Amicarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 53%, Anioły Zemsty 47%.
White power - Anioły Zemsty 2:1